Els millors nedadors i nedadores del món, al TICB de natació

11/06/2018 - 12:46

Natació. Durant els dies 13 i 14 de juny estrelles com Jessica Vall, Katinka Hosszu, Yulia Efimova, Missy Frankilin, James Guy, Duncan Scott, Lidón Muñoz o Àfrica Zamorano han estat a l'aigua del CN Sant Andreu.

L’esport aquàtic pren protagonisme a Barcelona. Durant els dies 13 i 14 de juny s’ha celebrat la 39a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona (TICB) de natació a les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu. La competició, una mena de ‘mini mundial’, forma part del Circuit Europeu Mare Nostrum de natació.

El TICB de natació ha estat, doncs, una bona oportunitat per a poder veure les estrelles d’aquest esport a la ciutat comtal. La col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i l’organització de la Federació Catalana de Natació i el Club Natació Sant Andreu han permès que el TICB de natació prengui una forta rellevància en el calendari esportiu d’aquest any.

Un cartell de luxe

Hi han participat més de 400 nedadors i nedadores en un cartell que presenta paritat entre homes i dones. Hi destaquen Jessica Vall, Lidon Muñoz o Àfrica Zamorano, nedadores andreuenques. A més, a nivell internacional hi hagut grans estrelles com Katinka Hosszu, Yulia Efimova, Missy Frankilin, James Guy, Duncan Scott, entre molts altres. La badalonina, Mireia Belmonte, ha estat baixa d’última hora per malaltia.

Guanyadors

El japonès Ippei Watanabe i la nord-americana Kathleen Baker han estat els guanyadors del 39è TICB de Natació. El nedador japonès ha batut el rècord del Trofeu en 200 braça amb 2:07.74. Quant als nedadors catalans, el millors han estat l’Albert Escrits i la Jessica Vall.