Emprenedoria i esport s'entrellacen

03/11/2017 - 14:56

Esdeveniments. El 'Dia de l'Emprenedor de l'Esport' se celebra al Cibernàrium de Barcelona Activa situat al Carrer Roc Boronat.

El dimecres 8 de novembre podrem viure una trobada d’allò més particular. L’Agencia per a la Competitivitat de l’Empresa, de la Generalitat de Catalunya, organitza una xerrada ‘networking’ per parlar d’emprenadoria dins del món de l’esport. ‘El Dia de l’Emprenedor de l’Esport‘, aquest és el títol que rep la reunió adreçada al sector esportiu i amb l’objectiu d’impulsar i donar suport al teixit emprenedor.

L’acte, que se celebra de 9:30h a 18:30h compta amb dues parts diferenciadesEl matí està plantejat com un espai de networking i de difusió d’experiències i coneixement, on aprendrem sobre l’emprenedoria en l’esport des de tres perspectives diferents:

  • La de l’inversor en projectes emprenedors.
  • La de la innovació i la tecnologia en l’esport.
  • La dels reptes i necessitats que sorgeixen en tot procés emprenedor.

A la tarda, se celebrarà un Fòrum d’Inversió sobre startups esportives. Hi ha una quinzena d’startups interessades en presentar el seu projecte al Fòrum i, d’aquestes, 6-8 seran escollides per explicar les seves iniciatives emprenedores i respondre a les qüestions formulades pels representants del teixit inversor.