En guàrdia, arriba el Trofeu Sant Jordi d'esgrima

18/04/2017 - 16:57

Esgrima. El 22 i el 23 d'abril, al CEM La Mar Bella, se celebra l'anomenada 'batalla del drac', una competició d'esgrima per a nens i nenes de fins a 14 anys.

El 22 i el 23 d’abril, al CEM La Mar Bella i coincidint amb un dels dies més especials de l’any, la Federació Catalana d’Esgrima, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, organitza “La batalla del drac”, o el que és el mateix, el Trofeu Sant Jordi d’esgrima per a joves de fins a 14 anys.

Aquest trofeu és una aposta decidida per l’esgrima de categoria infantil que vol oferir als esgrimistes més joves l’oportunitat de competir en la seva pròpia categoria, ja que no disposen d’un circuit oficial a nivell europeu o internacional. La FCE confia en què aquesta competició serà molt profitosa per a tots aquells tiradors que participin, donant-los l’oportunitat de competir en una prova de màxim nivell internacional.

El sistema de competició està especialment dissenyat amb l’objectiu de maximitzar el nombre de trobades que cada tirador disputa i així afavorir la pràctica esportiva d’aquest esport. Nens i nenes competiran en les modalitats d’espasa, sabre i floret durant dos dies en què l’esgrima de base serà protagonista. Consulta tots els horaris aquí.

Més informació