Expectació per la IV Copa de Rem Maremagnum

12/07/2017 - 14:04

Rem. La competició es desenvoluparà a les aigües del Port Vell, just davant del Pont de la Rambla de Mar. S'habilitarà una zona de públic per poder seguir de forma correcte la competició.

El cap de setmana del 15 i el 16 de juliol se celebra la IV Copa de Rem Maremagnum. Es tracta d’una competició internacional, que compta amb la participació de més de 100 remers i rameres. La competició es disputa a les aigües del Port Vell, a la zona del Pont de la Rambla de Mar. El trofeu està organitzat per Maremagnum i el Reial Club Marítim de Barcelona.

La IV Copa de Rem Maremagnum és de les més prestigioses i importants competicions d’aquest esport que hi ha a Espanya. Per això, diferents esportistes provinents de diferents països, lluitaran per aconseguir guanyar-la. La modalitat de la regata és de iola clàssica (quatre remers amb timoner); una disciplina que requereix una alta preparació física i tècnica, i que és considerada el bressol de rem olímpic on molts remers i remeres d´alt nivell s´han format.

L’esdeveniment esportiu compta amb un escenari urbà altament atractiu ja que el públic pot seguir les regates en tota la seva intensitat, acompanyant de principi a fi l’esforç dels remers i remeres. D’aquesta manera la pista de rem del Port de Barcelona es converteix en una de les més visibles del món i permet donar a conèixer de forma molt propera l´esport del rem al públic i a la ciutadania.