I Concurs de Microrelats a Twitter

29/02/2016 - 10:27

Concursos. I Concurs de Microrelats a Twitter en motiu de la celebració de la Zurich Marató de Barcelona. Descriu en 140 caràcters què se sent al creuar la línia de meta d'una Marató.

En motiu de la Zurich Marató de Barcelona, l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament convoca el I Concurs de Microrelats a Twitter amb la voluntat de crear un espai per expressar les sensacions i emocions que es viuen en creuar la línia de meta d’una marató.

Ets capaç d’explicar en 140 caràcters què se sent al creuar la línia de meta d’una Marató? Aquest és el teu concurs!

Els participants al concurs han de respondre la pregunta “Què se sent al creuar la línia de meta d’una marató?” en 140 caràcters, incloent el hashtag #maratomeva.

El concurs començarà el dia 1 de març a les 9h i acabarà el dia 7 de març a les 23.59h. El jurat estarà format per la comissionada d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza; l’escriptora i periodista Empar Moliner, autora del llibre “Tot això ho faig perquè tinc molta por”; i l’escriptor i atleta Miquel Pucurull, autor del llibre “Mai no és tard”. Tots dos escriptors participaran a la Zurich Marató Barcelona 2016,  i tots dos han escrit recentment sobre l’experiència de córrer.

Consulta les bases del I Concurs de Microrelats