Jornada 'Esport i cooperació al desenvolupament'

08/01/2018 - 09:51

Actes. Aquest dimecres, es debatrà sobre el suport a les persones refugiades i a la població desplaçada, a través de l´activitat esportiva recreativa.

La Jornada ‘Esport i cooperació al desenvolupament’ se celebra aquest dimecres 10 de gener de 17h a 19.15h a la Sala Pierre de Coubertain del Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet.

La jornada està adreçada a professionals, associacions, clubs, i entitats de l’àmbit esportiu; a les institucions i administracions públiques; a les universitats, a les ONG’s i a tots els actors implicats en la cooperació al desenvolupament, la pau i els drets humans. Aquest acte tancat al públic, forma part del Pla de Formació Continuada de l’Escola Catalana de l’Esport.

Durant la jornada, es debatrà sobre el suport a les persones refugiades i a la població desplaçada, a través de l’activitat esportiva recreativa. Promoure els valors de l’esport com a instrument de cooperació al desenvolupament, fomentar la capacitat de treball en equip, la tolerància i la integració esdevenen elements fonamentals per a la convivència i la igualtat d’oportunitats, la inclusió social i cultural i l’equitat; i fan de l’esport una eina més en el foment dels drets humans, fent especial èmfasi en els drets de les dones.