La 5a Cursa Eurofitness, a Nou Barris

10/10/2017 - 09:52

Curses. La cursa té dues modalitats, la de 5 km i la de 10 km amb punt de sortida i arribada al Carrer Rosselló i Porcel, en el Parc Esportiu Municipal de Can Dragó.

El dijous 12 d’octubre arriba la 5a edició de la Cursa Eurofitness al districte barceloní de Nou Barris. La cursa té dues modalitats, la de 5 km i la de 10 km amb punt de sortida i arribada al mateix lloc.

El circuit de la V Cursa Eurofitness 2017 amb sortida i arribada al Carrer Rosselló i Porcel, en el Parc Esportiu Municipal de Can Dragó, transcorre per diferents carrers del districte de Nou Barris. El recorregut consta d’una volta per a la cursa de 5 km i dues per la de 10 km. L’interior de l’Estadi es reserva per a àrea de serveis i escalfament.

La Cursa és oberta a tothom, tant si sou clientes o no dels clubs Eurofitness, esportistes de Barcelona i de tot Catalunya. La competició és homologada en distància i serà cronometrada per l’empresa Championchip. Tots els participants rebran una samarreta obsequi, amb la recollida de dorsal, i una bossa finisher al finalitzar la cursa.