La Cursa del Castell, de nit a Torre Baró!

08/01/2018 - 17:01

Curses. Aquest dissabte se celebra aquesta cursa, una prova nocturna que ofereix unes vistes espectaculars de la ciutat de Barcelona.

El Castell de Torre Baró, un edifici protegit com a bé cultural d’interès local que s’aixeca sobre un dels turons més orientals de la carena de Collserola que dóna al pla de Barcelona, és l’escenari de la Cursa del Castell que se celebra el dissabte 13 de gener.

Els participants en aquesta prova podran escollir entre dues distàncies, una d’11 km i una altre de 17 km. Amb l’inscripció a la cursa els corredors i corredores rebran una samarreta tècnica Mizuno i una medalla de ‘finisher’. A més, després de la cursa, es farà una butifarrada i es sortejaran diversos productes entre tots els assistents.

El tret de sortida es donarà a les 17h al punt de l’av.Rassos de Peguera 63 amb la zona esportiva Ciutat Meridiana. El recorregut està degudament senyalitzat i marcat i en un tram hi haurà un doble avituallament (al quilòmetre 5,8 pels de 11km, i al quilòmetre 13 per a la distàcia de 17km).

Cal afegir que la cursa té un caràcter solidari ja que es donarà 1 euro de cada inscripció al Centre Cruïlla per a la inserció de joves amb risc social.