La primavera revifa l'esperit esportiu dels bombers

19/04/2017 - 09:14

Curses. Aquest dijous, l'Espai Bombers ha estat l'escenari de la presentació d'una de les curses més populars de Barcelona, la dels Bombers, que es celebrarà el pròxim 7 de maig.

En un acte a l’Espai Bombers, el dijous 20 de maig s’ha presentat la 19a edició Cursa dels Bombers de 2017, en un acte en què hi ha assistit el comissionat d’Esports, David Escudé.

La Cursa dels Bombers torna als seus orígens: l’any passat ja va recuperar el recorregut tradicional i ara, ha tornat a la seva data habitual de la primavera, el dissabte 7 de maig a les 9h. La Cursa és una prova de 10 km que ha aconseguit consagrar-se a llarg dels anys gràcies a diferents factors: els bombers, que fan la prova vestits amb l’equip d’intervenció, un gran exemple d’esforç i superació; el recorregut, que permet a molts participants assolir la seva millor marca personal en la distància 10K; i els debutants, ja que es tracta d’una carrera senzilla i que moltes persones utilitzen com a inici de la seva “carrera” runner, tinguin l’edat que tinguin.

A més, l’esdeveniment inclourà un bon nombre de novetats per fer encara més especial la cursa d’un dels cossos més estimats de la ciutat. Enguany, la prova també forma part dels actes de commemoració del 25è aniversari dels Jocs de Barcelona ’92.