La selecció catalana, sotscampiona del TICB de bàsquet en cadira de rodes

08/07/2018 - 19:35

Bàsquet. Del 6 al 8 de juliol s'ha disputat el 25è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes i 8è Memorial Joan Palau i Francàs al poliesportiu de l'Espanya Industrial.

40Del 6 al 8 de juliol s’ha disputat el 25è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes i 8è Memorial Joan Palau i Francàs a les instal.lacions del poliesportiu de l’Espanya Industrial de Barcelona.

El Trofeu ha estat una gran oportunitat per veure la selecció catalana de bàsquet en cadira de rodes, que ha jugat partits contra altres seleccions europees d’aquest esport. En aquesta edició, a més, hi han participat també la selecció absoluta de Portugal, la selecció sots 22 del Regne Unit i un combinat femení de l’FEDDF.

Pel que fa a la competició, la selecció portuguesa ha quedat en tercera posició. D’altra banda, el combinat català ha quedat en segona posició i la selecció sots 22 del Regne Unit s’ha alçat amb el títol desprès de vèncer la gran final per un contundent 55-31. Marta Carranza, comissionada de l’Ajuntament de Barcelona, no s’ha volgut perdre aquesta edició del torneig i ha estat l’encarregada de donar el títol a l’equip campió, el combinat de britànic.

A més de la competició esportiva, durant el 25è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona s’han portat a terme diferents activitats com exhibicions de bàsquet inclusiu i també de bàsquet escolar.