L’atletisme català està de celebració

10/06/2018 - 23:35

Premis. Aquest dimecres se celebra la XXVII Diada de l’Atletisme Català a la Sala d’Actes de l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport.

El proper 13 de juny, a les 19:00 hores, viurem una nova edició de la Diada de l’Atletisme Català, un esdeveniment organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme.

Un any més, l’objectiu d’aquest esdeveniment és reunir, fora de les pistes i de les assemblees, a persones i entitats que formen part del món atlètic i realitzar el lliurament de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació́, hagin estat mereixedores d’aquest reconeixement.

Per tant, durant aquesta trobada, es lliuraran els premis als millors atletes catalans de la temporada 2017, es farà un reconeixement especial als seus entrenadors personals, s’entregaran insígnies als jutges per diversos mèrits i es concediran trofeus als clubs per puntuació́ d’equips als Campionats de Catalunya Individuals a l’Aire Lliure i Pista Coberta. Finalment, a mode de cloenda, la jornada finalitzarà amb una copa de cava i un petit refrigeri per a tots els participants.