Les caminades, protagonistes del cap de setmana

09/05/2017 - 16:33

Activitat física. T'agrada caminar? El 13 i el 14 de maig tria l'opció que et vagi millor: Caminada de Gràcia del cicle Barnatresc, VIII Caminada Sants-Montserrat o 13a Caminada Popular de Nou Barris.

Aquest cap de setmana se celebren tres caminades populars: la Caminada de Gràcia del cicle Barnatresc, la VIII Caminada Sants-Montserrat i la 13a Caminada Popular de Nou Barris en el marc de la Festa Major del districte.

El cicle Barnatresc passa per Gràcia

El Club Excursionista de Gràcia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, organitza la Caminada de Gràcia, la cinquena de l’any del cicle Barnatresc. Els assistents, que poden gaudir de la caminada de forma gratuïta, recorren gairebé 12km amb sortida i final al Palau d’Esports del Vall d’Hebron. El recorregut, baixa fins a la Vila de Gràcia i recorre bona part del districte. Està previst que els participants completin el recorregut en unes 3 hores i la sortida és entre les 9 i les 9:30 hores.

De Sants a Montserrat, caminant!

La Unió Excursionista de Catalunya de Sants organitza la Caminada Sants – Montserrat, i té per objectiu fer el recorregut que separa la plaça de Sants de Barcelona, amb la plaça del Monestir de Montserrat, per camins de muntanya. És oberta a tothom, especialment a tota la gent del barri de Sants i afiliat a la Federació d’Entitats Excursionista de Catalunya.

El recorregut és de 64,2km amb 2.218 metres de pujada i 1.625 metres de baixada. La sortida és el dissabte, 13 de maig a les 17 hores, i l’arribada a Montserrat està prevista pel dia següent, com a màxim a les 13 hores. Durant la caminada, els participants disposen de fins a 8 avituallaments.

Nou Barris camina per 13a vegada

El diumenge 14 de maig, a les 10 hores, en el marc de la Festa Major de Nou Barris, se celebra la 13a Caminada Popular de Nou Barris. La sortida és a les 10 hores a la plaça Major de Nou Barris, que també és el punt final de la caminada. La caminada té un recorregut de 6km i les inscripcions, que són gratuïtes, estan obertes fins al 13 de maig.