Les millors cançons dels Jocs del '92, al vostre abast

06/07/2017 - 12:42

Música. Seguiu la llista d'Spotify que hem creat per commemorar el 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics amb les cançons més mítiques dels Jocs i de l'any 1992.

La commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona ’92 arriba a un dels seus punts culminants: el mes de juliol. Va ser aleshores quan, fa 25 anys, van començar uns Jocs Olímpics que van meravellar al món. I ho van fer, en bona part, gràcies a l’esperit que es va transmetre durant els Jocs i sobretot a les cerimònies d’obertura i clausura.

En aquest sentit, la música va tenir un paper fonamental per arribar als cors de tothom que va seguir els Jocs de Barcelona ’92. Qui no recorda Freddy Mercury i Montserrat Caballé interpretant la cèlebre “Barcelona”; o Los Manolos, amb el seu mític “Amics per sempre”, que van reversionar de la cançó que Andrew Lloyd Webber va fer especialment per als Jocs i que van interpretar en la Cerimònia de Clausura Josep Carreras i Sarah Brightman.

Per aquest motiu, des de l’Institut Barcelona Esports obrim un perfil a la xarxa musical Spotify, amb una llista especialment creada per recordar la música de Barcelona ’92. Hi trobareu les cançons més mítiques dels Jocs i també una llarga llista d’èxits de l’estiu de l’any 1992. Podeu trobar-la al nostre perfil d’Spotify (bcnesports) o a la portada del web commemoratiu del 25è aniversari. No us la perdeu!