Les piscines municipals obren les portes per combatre la calor

07/08/2018 - 16:07

Estiu. Un total de 15 instal·lacions obren cada dia fins al mes de setembre perquè els veïns i les veïnes de Barcelona puguin refrescar-se i combatre les altes temperatures de l'estiu.

Durant la temporada d’estiu, quan la calor apreta, s’obren de bat a bat les portes de totes les piscines municipals. Un total de 14 instal·lacions que permeten als veïns i veïnes de Barcelona combatre la calor anant a refrescar-se a la piscina més propera. Excepte en alguns casos, durant el mes de juny comença l’obertura de les piscines descobertes municipals.

Totes les piscines romandran obertes els set dies de la setmana fins al mes de setembre. 

Hi ha piscines que, a diferència de la gran majoria que obren el juny, ja havien obert mesos abans. Són aquestes: la piscina d’estiu del Centre Esportiu Municipal Sant Sebastià, que obre tot l’any, la piscina d’estiu del Centre Esportiu Municipal Bac de Roda, que ja va obrir a principis d’abril, la piscina d’estiu del Centre Esportiu Municipal Parc de la Ciutadella, que va obrir a principis de maig, les Piscines Municipals Montjuïc i la piscina del Centre Esportiu Municipal Bon Pastor, que obren al juliol.