L'esport, present a les Festes de la Mercè

19/09/2017 - 14:10

Mercè17. Les festes de la patrona de la ciutat no s'obliden de l'esport en el seu programa d'activitats d'aquest any i han programat diversos actes amb els quals podreu suar una mica.

Emmarcada en el 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona ’92, la Festa de la Mercè presenta un programa d’activitats esportives ampli i divers amb el que podreu gaudir de la pràctica esportiva en unes dates molt importants per a la ciutat. D’entrada, el dilluns dia 25 de setembre, el Museu Olímpic i de l’Esport celebra una jornada de portes obertes.

Aquest cap de setmana, la Festa del Fitnes és l’activitat més important. Més de 5.000 persones s’ajuntaran diumenge 24 a les 10h a l’Av. de la Reina Maria Cristina per fer una classe de condicionament físic al carrer, oberta a persones de qualsevol edat, i també a persones amb diversitat funcional. A banda de la Festa del Fitnes, també se celebra el Dew Tour AM Series, un nou festival de skateboarding de presitigi internacional que se celebra dissabte i diumenge al Moll de la Marina i en el que participaran atletes amateurs i professionals vinguts d’arreu del planeta.

La platja tindrà un paper especial el pròxim cap de setmana. El VIII Torneig de Rugby Platja Ciutat de Barcelona es disputa dissabte 23 a la Platja del Somorrostro on podrem veure gent de totes les edats practicant aquest magnífic esport. A més, el pròxim 30 de setembre, la Platja del Bogatell serà l’escenari del 10è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona (TICB) de Tennis Platja.

L’esport inclusiu estarà present a les Festes de la Mercè amb el 8è TICB de Futbol Sala organitzat per la Fundació Acell i Special Olympics. Per últim, la pilota a mà tindrà un espai el diumenge 24/9 amb el 60è Festival de Pilota de la Mercè al Frontó de l’Escullera al Club Natació Barcelona. També el CNB, organitza el 81è Trofeu de la Mercè Gran Premi Barcelona classe patí de vela, els dies 23 i 24 de setembre.

L’esport va encetar els actes de La Mercè 2017

La setmana passada es van celebrar quatre actes relacionats amb la festa de la patrona de la ciutat. El més important, la 39a Cursa de la Mercè, que va aplegar 12.000 persones corrents per Barcelona i que va acabar amb dos nous rècords de la cursa, tant a l’apartat masculí com en el femení. També es van disputar el 14è TICB de Ciclisme en Pista, el 24è TICB de Bàsquet en càdira de rodes i la Caminada de Sants de Marxa Nòrdica.