Més de 4.000 alumnes gaudeixen del 21è Biatló Escolar

04/06/2018 - 12:27

Esport escolar. El 6 de juny se celebra el 21è Biatló Escolar, una prova escolar celebrada a les piscines Picornell i a l’Anella Olímpica que reunirà 4.106 alumnes de 6è de primària.

El 6 de juny s’ha celebrat la vint-i-unena edició del Biatló Escolar, una prova esportiva organitzada per l’Institut Barcelona Esports als voltants de Montjuïc i que permet visitar el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch com activitat alternativa.

L’objectiu principal d’aquesta jornada és gaudir d’un dia practicant esport i aprenent a competir i participar en una competició on es registren alumnes d’unes 100 escoles de tota Barcelona. En primer lloc, els participants han realitzat han nedat 50 metres de distància a les piscines olímpiques Picornell. A continuació, els nens i nenes han hagut de recórrer, a peu, 1.500 metres per l’anella olímpica.

La comissionada d’Esports, Marta Carranza, no ha perdut l’oportunitat de passar i saludar als alumnes en una de les grans activitats d’esport escolar de l’any. Un cop finalitzat el Biatló Escolar, docents i professors podenn gaudir d’un pícnic als jardins de Montjuïc i gaudir d’una de les vistes més espectaculars de la ciutat.