S'acaba el Love it BCN Tour

27/03/2018 - 10:45

Vòlei platja. Els dies 31 de març i 1 d'abril finalitza aquest circuit de vòlei platja que s'ha celebrat durant tot l'hivern en diferents platges barcelonines.

Els dies 31 de març i 1 d’abril finalitza, després de sis mesos, el circuit Love it BCN Tour de vòlei platja a la platja de la Nova Icària. Aquest circuit, ha aplegat més de 500 equips i més de 1.200 jugadors i jugadores i s’han disputat sis jornades a l’espera de l’última i Gran Final, aquest proper cap de setmana.

El circuit amateur de vòlei platja, organitzat per l’associació Love it – Beach Volley, va néixer amb l’objectiu de consolidar-se dins del panorama nacional, i donar resposta a la creixent demanda de campionats de vòlei platja a la ciutat de Barcelona, ​​que va molt més enllà de les dates estivals.

Cada etapa del Love it BCN Tour consisteix en 3 campionats (2×2 Masculí, 2×2 Femení i 2×2 Mixt) al llarg de cada cap de setmana, reunint a més de 500 equips en total. Aquests tornejos seran de caràcter benèfic en benefici de l’ONG Sant Quirze pèls Infants. A més, al desembre la prova va ser especial ja que es va celebrar en el marc de La Marató de TV3.

De cara a recompensar l’esforç dels jugadors es repartiran 1.200 € en premis entre els millors classificats del circuit, a més de regals per part dels seus patrocinadors principals: Begudes Grace, Vichy Català, Cooltra, beXtrm.

Les dates i platges de les diferents etapes són les següents:

14-15 d’octubre: Nova Icària
11-12 de novembre: Mar Bella
16-17 de desembre: Nova Icària
6-7 de gener: Somorrostro
10-11 de febrer: Bogatell
10-11 de març: Mar Bella
31 de març-1 d’abril: Nova Icària