Neix el Love it BCN Tour

10/10/2017 - 12:53

Vòlei platja. Durant l'hivern, Barcelona tindrà aquest circuit de vòlei platja amb diferents competicions que se celebraran en diferents platges barcelonines.

El cap de setmana del 14 i 15 d’octubre tindrà lloc a la platja de Nova Icària la primera etapa del circuit Love it BCN Tour de vòlei platja. Aquest nou circuit amateur, organitzat per l’associació Love it – Beach Volley, neix amb l’objectiu de consolidar-se dins del panorama nacional, i donar resposta a la creixent demanda de tornejos de vòlei platja a la ciutat de Barcelona, ​​que va molt més enllà de les dates estivals.

El circuit Love it BCN Tour consisteix en 7 etapes (d’octubre a abril), que se celebraran en diferents platges de Barcelona i finalitzant el cap de setmana 31 de març i 1 de abril amb la Gran Final del circuit, en què es donaran cita més de 256 jugadors en les 16 pistes que s’instal·laran.

Cada etapa del Love it BCN Tour consisteix en 3 campionats (2×2 Masculí, 2×2 Femení i 2×2 Mixt) al llarg de cada cap de setmana, reunint a més de 500 equips en total. Aquests tornejos seran de caràcter benèfic en benefici de l’ONG Sant Quirze pèls Infants. A més, al desembre la prova serà especial ja que serà en benefici de La Marató de TV3 i també s’afegirà la modalitat 4×4, una modalitat més familiar.

De cara a recompensar l’esforç dels jugadors es repartiran 1,200 € en premis entre els millors classificats del circuit al final del mateix, a més de regals per part dels seus patrocinadors principals: Begudes Grace, Vichy Català, Cooltra, beXtrm.

Les dates i platges de les diferents etapes són les següents:

14-15 d’octubre: Nova Icària
11-12 de novembre: Mar Bella
16-17 de desembre: Nova Icària
6-7 de gener: Somorrostro
10-11 de febrer: Bogatell
10-11 de març: Mar Bella
31 de març-1 d’abril: Nova Icària