Nit dels Campions a La Mar Bella

19/06/2017 - 15:45

Futbol. Més de 1.700 persones van assistir a la gran gala del futbol català, la Nit dels Campions 2017, en què es va premiar tots els clubs guanyadors d'aquesta temporada.

El CEM La Mar Bella va ser, el 19 de juny al vespre, l’escenari d’un dels grans actes de reconeixement de l’esport català: la Nit dels Campions. Aquest esdeveniment, conegut anteriorment com la Nit del Futol Català, se celebra en diferents punts del territori i premia l’esforç dels primers classificats de la lligues de futbol i futbol sala 2016-17. Jugadors, jugadores i entrenadors i entrenadores de diferents categories esportives van assistir a l’acte en què es va premiar als clubs de la delegació de Barcelona.

Al final, més de 1.700 persones van omplir fins la bandera el pavelló de La Mar Bella per gaudir d’una de les grans nits del futbol català. Durant la gala, a més de premiar tots els clubs campions, també es van atorgar tres premis especials: a la UE Sants per la seva dedicació i entrega davant les situacions complicades; al CE Seagull per la seva tasca de promoció del futbol femení; i al president d’honor del Torneig d’Històrics del futbol català, Miquel Carrillo, per la seva extensa trajectòria al món del futbol.

Premis al Fair Play

També s’han entregat dos premis fair play per destacar les bones conductes dels clubs durant la present temporada. Enguany han rebut aquest guardó l’equip Infantil-Aleví femení de la Fundació Esportiva Grama per deixar-se encaixar un gol en adonar-se’n que havien marcat una diana quan hi havia una jugadora rival lesionada estesa a terra; i a l’àrbitre César Álamo Rubio per saber reaccionar ràpidament davant d’una situació d’emergència, quan un jugador es va donar un fort cop al cap i es va quedar també estès a terra.