Oberta la 3a convocatòria dels premis Córrer per Compromís

07/11/2017 - 08:49

Premis. Tothom que vulgui optar a un dels premis per a projectes esportius de contingut social, pot presentar la seva candidatura fins al 17 de novembre.

L’Institut Barcelona Esports (IBE) ha obert la convocatòria de la tercera edició dels premis ‘Córrer per Compromís’, que reconeixen els projectes esportius d’entitats sense ànim de lucre que tinguin un contingut social i solidari destacat. Els projectes tenen temps de presentar-se a la convocatòria fins al 17 de novembre.

Des del 2015 l’Ajuntament de Barcelona vol destacar la solidaritat d’aquest tipus de projectes amb els guardons ‘Córrer per Compromís’. D’aquesta manera, les aportacions dels corredors contribueixen directament a tirar endavant projectes vinculats específicament a millorar la qualitat de vida de les persones a través de l’esport.

Aquest any la dotació prevista per al premis és de 136.500 euros i s’entegaran premis de 30.000 euros, com a màxim, a tots aquells que decideixi el jurat del premi. A l’hora de decidir els guanyadors, el jurat valorarà especialment els objectius de l’entitat; la contribució del projecte a la millora de la qualitat de vida, la cohesió social i el desenvolupament esportiu, i també l’originalitat, la innovació, la intenció i la coherència de cada proposta.