10a edició del Premi Dona i Esport

29/03/2017 - 13:50

Dones i esport.El termini d'inscripció al 10è Premi Dona i Esport que convoca l'Ajuntament de Barcelona a través de l'Institut Barcelona Esports acaba el dimarts 18 d'abril.

L’objectiu és fer visible la tasca de les dones en el món de l’esport, i difondre històries i reflexions sobre el paper de la dona en aquest àmbit. Alhora es vol contribuir a una presència paritària en totes les franges d’edat i en tots els àmbits de l’activitat física i esportiva.

Aquest premi té quatre categories. D’una banda, el “Premi Mireia Tapiador a la promoció de l’esport”, que va dirigit a les dones que hagin destacat en la seva tasca de difusió i promoció de l’esport. També hi ha el “Premi a la Dona Esportista”, que distingeix la tasca social a favor de l’esport femení, la dedicació i els mèrits esportius i en el qual hi podran optar les dones que hagin destacat en la seva trajectòria esportiva, en la seva repercussió social i en la seva aportació al món de l’esport en competició o que hagin aconseguit alguna fita esportiva.

En tercer lloc hi ha el “Premi al Mitjà de Comunicació”, que reconeix les persones o els mitjans que han destacat per la tasca de promoció i difusió de fets, activitats i èxits relacionats amb les dones i l’esport. Podran ser candidats o candidates a aquest guardó les propostes de treball periodístic de caràcter divulgatiu, informatiu o d’opinió, en premsa escrita, ràdio, televisió (en format analògic) i/o en format digital/on line (ràdio, premsa, televisió, webs, blogs periodístics…) realitzat, editat, o fet públic a Barcelona durant el 2016 i relacionats amb les dones i l’esport.

I per últim hi ha el “Premi al club esportiu de la ciutat”, que té la finalitat de reconèixer a l’entitat esportiva de Barcelona que ha destacat per la seva tasca de promoció de l’esport femení per la seva trajectòria o la consecució d’una fita esportiva en l’àmbit de l’esport femení o que fomenta la participació i presència de les dones en tots els àmbits d’actuació impulsant el principi d’igualtat d’oportunitats.

Les candidatures es poden presentar a títol personal o bé poden presentar la candidatura altres persones físiques o jurídiques i cal omplir el model d’autorització en línia abans d’enviar el formulari de la candidatura en línia per a cada un dels quatre premis de l’edició 2017 dels Premi Dona i Esport.

FORMULARIS EN LÍNIA DE LES CANDIDATURES DE LA 10a EDICIÓ DEL PREMI DONA I ESPORT 

Premi Mireia Tapiador a la promoció de l’esport

Premi a la Dona esportista

Premi al Mitjà de Comunicació

Premi al Club esportiu

 

Més informació