Per la FM del Congrés, 5k i una Milla Urbana

10/10/2017 - 10:30

Cursa Popular. El dijous 12 d'octubre se celebra la 23a edició de la Milla Urbana del Congrés i la 3a de la 5Kongrés en el marc de la festa major del barri.

Aquest dijous, es disputa per la Festa Major del Congrés dues competicions atlètiques lúdiques, populars i familiars, dirigides a públic de totes les edats amb l’objectiu d’apropar l’esport als veïns del barri, La Milla i la cursa 5Kongrés.

La primera edició de La Milla va ser a l’any 1989, per tant, aquesta serà la 23a edició. Per altra banda, la cursa 5Kongrés  només té tres anys però ha estat tot un èxit i sembla que tindrà un llarg recorregut.

És obligatòria la inscripció amb una quota simbòlica, per la qual cosa, cada participant està cobert per una assegurança d’accidents. Cada corredor rep al final de la prova una bossa amb avituallament de diferents productes que aporten els patrocinadors, així com una samarreta commemorativa. A més, els guanyadors de cada categoria reben un trofeu personalitzat.

La sortida de la Milla Urbana i de la Cursa 5Kongrés será a les 9:30h i a partir de les 12:15 es faran la resta de sortidas de les diferents categories.