Quatre itineraris, una caminada

27/09/2017 - 13:46

Caminades. La Caminada Internacional de Barcelona, novena de l'any del cicle Barnatresc, arriba els dies 7 i 8 d'octubre amb quatre itineraris disponibles que es realitzaran durant el cap de setmana.

El 7 i 8 d’octubre se celebra la 9a caminada del Barnatresc 2017, la Caminada Internacional. Aquesta és, probablement, una de les més especials de l’any, ja que compta amb 4 itineraris, dos de 20 km i dos de 30 km. El punt de sortida i arribada serà l’Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants, exceptuant l’itinerari de 30 km del dia 9 que comença en el pg. de Sant Antoni/Galileu. Els participants hauran de recórrer la distància escollida i arribar al punt final abans de les 16 hores.

El dissabte, 7 d’octubre, tant l’itinerari de 30km com el 20km, tenen la sortida entre les 7:00 i les 8:00h del matí. En canvi, el diumenge, 8 d’octubre, els participants del recorregut de 30km ho hauran de fer entre 7:00 i 7:30h, i els que només recorrin 20km, sortiran entre les 8:00 i les 8:30 hores. Pel que fa l’horari Barnastrec Internacional, les sortides es fan entre les 9:00 i les 9:30, amb hora límit d’arribada, les 13:00h.

Recorregut previst

Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants, pl. Bonet i Muixí, pl. Ibèria, c. Crist, c. Cros, c. Creu Coberta, pl. Espanya, av. Reina Maria Cristina, font Màgica, Palau Nacional, av. de l’Estadi, pg. Olímpic, c. Font i Quer, Jardins Verdaguer, jardins Joan Brossa, mirador de l’Alcalde, Camí de Mar, castell de Montjuïc, mirador de Migdia, c. Foc (separació dels itineraris 20 i 30 km), c. Pierre de Coubertain, Camp Municipal de Beisbol (CPA), av. de l’Estadi, Anella Olímpica, av. de l’Estadi, av. dels Muntanyans, pl. Sant Jordi, av. Ferrer i Guàrdia, c. Mèxic, carretera de la Bordeta, c. Sant Roc, c. Creu Coberta i l’Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants.

Característiques generals

Tipus de terreny: els itineraris combinen trams urbans i trams rurals de dimensions variables.
Desnivells: en alguns itineraris el desnivell acumulat previst, de pujada i de baixada, és considerable: cal consultar els perfils de desnivells que acompanyen el mapa de cada itinerari.

Inscripcions

Només es poden fer inscripcions individuals. Per internet, fins al 5 d’octubre a la pàgina del Barnatresc. De forma presencial, us podeu inscriure el dia 6 d’octubre, de 17:00 a 20:00h a l’Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants, o també fins a l’hora de tancament de la sortida de l’itinerari que es faci (excepte del de 30 km del dia 8).