Reviu el ’92 amb la Cursa de la Mercè i guanya unes vambes Scott!

29/08/2017 - 11:48

Concursos. Penja una fotografia a les xarxes, amb l'etiqueta #ReviuLaMercè92, roba esportiva i algun element dels Jocs de BCN ’92!

Des de l’Institut Barcelona Esports volem seguir recordant els Jocs de Barcelona ’92, que enguany celebren el 25è aniversari. El 17 de setembre arriba una de les curses més populars de la ciutat, la Cursa de la Mercè i us hi volem a tots.

Per això, regalarem dos parells de vambes Scott, patrocinador de la cursa, entre tots els participants al concurs #ReviuLaMercè92.  Podeu participar-hi a través de les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram). Què cal fer? Molt senzill:

  • Penjar una fotografia, amb roba esportiva i un element dels Jocs de BCN’92, en alguna de les tres xarxes socials esmentades.
  • Utilitzar l’etiqueta #ReviuLaMercè92.
  • Estar inscrits a la Cursa de la Mercè 2017.
  • Seguir el perfil de BCN Esports de la xarxa social a través de la qual participeu.

El període de concurs és des del 29 d’agost a les 12:00 hores fins al 13 de setembre a les 23:59 hores. Entre tots els participants, un jurat format per membres de l’IBE escollirà les dues millors fotografies, en què es valorarà, sobretot, l’originalitat i l’espontaneïtat.