Sergi Roberto i Alèxia Putellas, millors futbolistes catalans

10/11/2017 - 16:44

Premis. Aquest dilluns 13 de novembre, el jurat de la 6a Gala de les Estrelles del Futbol Català ha acabat de definir els guanyadors en les diferents categories.

La 6a Gala d’Estrelles del Futbol Català és a tocar. El dilluns 20 de novembre, la constel·lació del futbol a Catalunya es reuneix a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm per a celebrar aquest gran esdeveniment, en el que s’entreguen diferents premis als que més han destacat durant l’any.

Els guanyadors d’aquests guardons, es determinen mitjançant un sistema de votació entre els clubs (25% del pes), els federats que formen part de la Federació Catalana de Futbol (25% del pes) i el Jurat (50% del pes). Les votacions dels clubs i els federats van tancar-se el dijous 9 de novembre.

Aquest dilluns 13 de novembre, els membres del Jurat de la 6a Gala d’Estrelles del Futbol Català s’han reunit a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm per acabar de definir els guanyadors en les diferents categories. Els seus vots, sumats als dels clubs i federats, han fet guanyadors els següents nominats:

A més, han decidit fer entrega del Premi Jurat a títol pòstum al que fins fa poc era el coordinador del futbol base del Màlaga CF, Josep Manel Casanova, per la seva trajectòria a Catalunya, sobretot per la feina realitzada al futbol base del RCD Espanyol en la captació de nous talents com ara Tamudo, Sergio González, Capdevila, i jugadors de l’actual plantilla com són Sergio Sánchez, Darder o Álvaro Vázquez. En aquesta edició, els membres del Jurat també han decidit fer un reconeixement a l’ascens històric del Girona FC a Primera Divisió i, per aquest motiu, el club gironí també serà reconegut amb el Premi Jurat.

El Jurat d’aquesta 6a edició està format per periodistes esportius i diferents representants d’institucions esportives catalanes. Podeu consultar qui són els membres fent click aquí.

Tots els reconeixements seràn entregats als guanyadors de cada categoria en la Gala que se celebrarà el dilluns 20 de novembre.