Setmana de premis a l'esport escolar

12/06/2018 - 10:19

Premis. Aquesta setmana s'entreguen els premis del Semàfor de valors d'El Consell; i també els guardons de la "Competició en +", amb els valors i l'actitud com a principals motius.

Amb la finalització del curs, acaba també la temporada d’esport escolar, tant en horari lectiu com en horari extralectiu. I en aquest sentit, és moment de reconèixer l’esforç, la feina i l’activitat dels milers d’infants que participen en activitats esportives a la ciutat. La comissionada d’Esports, Marta Carranza, assisteix a les dues entregues, i és que l’esport escolar i la competició en valors és quelcom imprescindible per a l’Institut Barcelona Esports.

El Semàfor de valors premia el civisme i l’actitud

El dimecres, 13 de juny, se celebra l’acte de cloenda de la iniciativa del Semàfor de Valors, a l’Escola Jesuïtes El Clot. El Semàfor de Valors és una iniciativa d’El Consell que pretén un sistema de classificació paral·lel per fomentar el civisme, l’actitud i els valors positius de l’esport a partir d’un sistema que avalua i enregistra l’esportivitat i el comportament dels principals agents implicats a les competicions esportives del CEEB: esportistes, tècnics, públic  i coordinació.

Valors i rendiment, als premis de la “Competició en +”

El dijous, 14 de juny, al CEM La Mar Bella, es lliuren els premis de la “Competició en +”, uns premis que reconeixen el rendiment dels alumnes en proves de biatló, triatló i làser run, i els valors en l’esport.

D’una banda, es premia l’alumnat més ben classificat de les tres proves i, d’altra banda, els nens i les nenes que han dut a terme alguna acció de solidaritat, superació i esforç i constància. A més, també hi ha un premi per a la solidaritat per accions d’ajudes a companys.

Més premis

La setmana passada també es van entregar els premis “Compta fins a 3”, uns premis que també valoren l’esportivitat i els valors esportius, tan importants en infants.