Triangular de Remonte al CEM Olímpics

10/10/2017 - 13:11

Remonte. Aquest diumenge 15 d'octubre se celebra al Frontó del CEM Olímpics un Triangular de Remonte que forma part del Circuit Estatal de Remonte Professional 2017.

Aquest cap de setmana, el Frontó del CEM Olímpics serà l’escenari d’un Triangular que forma part del Circuit Estatal de Remonte Professional 2017. Els partits del Circuit se celebraran en diferents capitals de l’estat espanyol, amb el suport del parlament de Navarra, dels respectius ajuntaments de les ciutats, el Consell Superior d’Esports, la Federació Espanyola de Pilota i els patrocinis de Magna, Movistar i del Corte Inglés.

Les seus per al circuit són les següents: Madrid, Barcelona, Valencia, Gijón, Bilbao, San Sebastián, Vitoria, Pamplona, Soria i Zaragoza. I a Barcelona, vindran els següents esportistes: Urriza, Ion, Uterga, Barrenetxea IV, Ezkurra II i Etxebarria III.

La Fundació

A Navarra, la Fundació col·labora de manera oficial amb ADANO (Associació de Nens amb Càncer de Navarra).  Fent èmfasi en aquest perfil social i volent traslladar aquest projecte a nivell nacional, les nostre objectiu és, a cada ciutat visitada, col·laborar i ajudar a alguna Associació Benèfica, similar a ADANO, que desenvolupi aquesta labor social tant important en aquestes ciutats o comunitats. Per això, el Circuit ha fet un acord amb la Federació Espanyola de Pares de Nens amb Cáncer.