Un Roda Barcelona d'allò més divers

09/03/2017 - 09:25

Esdeveniments. Aquest any, 20 col·lectius formaran part del Roda Barcelona per ensenyar diferents activitats relacionades amb el món del patinatge, concretament de la roda petita. Coneix-les!

Barcelona TsunamisEl club té per objectiu la formació, la promoció i la competició en l’hoquei línia així com la promoció i defensa dels seus valors tant individuals com socials. Faran formació d’hoquei línia.

Long School: L’escola oferirà una formació bàsica per a totes aquelles persones que es vulguin iniciar o conèixer de més a prop com és patinar en longboard independentment de la seva edat, sexe i condició física.

Club Patí Barcelona: El club fomenta la pràctica del patinatge des d’una vessant esportiva, sense oblidar el caràcter social d’aquest esport. La Cursa dels Mistos, organitzada pel club, serà una de les activitats més importants del Roda Barcelona.

BCN Roller Dance: L’organització ensenya patinatge barrejat amb coreografies musicals. Durant el Roda, faran una “roller jam” en la que tothom podrà aprendre en què consisteix això de ballar mentre es patina.

Club Patí Congrés: Especialitzat en hoquei patins i patinatge artístic, el pròxim 18 i 19 de març tindreu l’oportunitat de gaudir i aprendre aquestes dues modalitats amb els professionals d’aquest club.

Escola Oficial de Patinatge Inline: L’Escola organitzarà al Roda diverses activitats en patins per a tots i totes. Més de vint anys d’experiència l’avalen!

Pyrene Club EsportiuTambé estarà amb nosaltres aquest club esportiu per compartir amb nosaltres la gran passió pel roller alpí en línia. Una modalitat diferent i molt divertida!

Longboard Mediterranea: Els longboards tindran un altre organització que els representarà. Una de les activitat que faran seran els ‘MiniDH’, competicions de velocitat amb portes del tipus d’eslàlom gegant d’esquí on els participants s’enfronten per parelles.

Aggressive Inline School: Vols aprendre a grindar? Doncs, el diumenge 19 aquesta els especialistes d’aquesta escola faran classes a tot aquell que vulgui endinsar-se en aquest món.

Rodats: Aquesta botiga i escola de patinatge també tindrà un lloc en el Roda Barcelona 2017. Un centre que s’ha caracteritzat per oferir un servei proper i personal des de 1993.

Associació de Patinadors de Barcelona (APB): Aquesta entitat sense ànim de lucre fomenta el patinatge urbà, el voluntariat, l’associacionisme, l’esport, el transport sostenible i tots el beneficis d’aquesta disciplina.

Uroloki Hoquei Línia: Un altre club d’hoquei línia que mostrarà el seu potencial serà l’Uroloki, creat al juliol del 2007

Unió Esportiva Horta: El club poliesportiu del districte d’Horta-Guinardó també estarà a l’esdeveniment de roda petita amb les dues disciplines de patinatge que es practiquen a l’entitat, el patinatge artístic i l’hoquei patins.

Associació Sant Martí Esport (ASME): També formarà part d’aquesta gran festa de les rodes com a entitat consolidada a Barcelona amb més de 30 anys en l’activitat física i l’esport, portant la seva disciplina d’hoquei línia.

FC MartinencUn altre club poliesportiu estarà present el pròxim 18 i 19 de març.  Fundat el 1909, aquest club estarà en la disciplina d’hoquei patins.

Club Patí Independent de la Sagrera: El club del barri de la Sagrera, dedicat a la formació de jugadors i jugadores d’hoquei patins, intervindrà a les exhibicions d’aquest esport.

Col·legi Jesús, Maria i Josep:  La secció d’hoquei patins de l’escola de la congregació dels Fills de la Sagrada Família del barri de Sant Andreu participarà a les exhibicions d’aquest esport, en el que té una llarga tradició.

Col·legi Jesuïtes de Casp: La secció d’hoquei patins de l’escola de la congregació del Sagrat Cor de Jesús de l’Eixample també participa en les exhibicions d’aquest esport.

Ungravity: Aquesta empresa, dedicada a la creació de projectes de qualitat que ajudin a promocionar els Action Sports, col·labora en l’organització de l’exhibició de scooter, una de les novetats d’aquest any.

Federació Catalana de Patinatge: Per últim, l’entitat que engloba diferents clubs i associacions de deu disciplines del patinatge sobre rodes, la Federació Catalana de Patinatge. Encarregada de coordinar totes les activitats del Roda Barcelona amb la mirada posada en els Jocs Mundials de Patinatge (World Roller Games) que la capital de Catalunya acollirà l’any 2019.

Més informació