Una caminada per tot el litoral barceloní

12/04/2018 - 16:28

Caminades. El diumenge, 15 d'abril, arriba la caminada del Llobregat al Besòs per la costa amb sortida a Cornellà i arribada a Sant Adrià del Besòs.

El diumenge, 15 d’abril, torna el cicle Barnatresc amb una caminada molt especial, la caminada del Llobregat al Besòs per la costa, organitzada en col·laboració de l’Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore (AEEF). Aquesta caminada té tres possibilitats d’itineraris diferents que us expliquem a continuació:

Itinerari llarg (30,5km): comprèn tot el recorregut entre Cornellà i Sant Adrià del Besòs, passant per tot el litoral barceloní.

Itinerari mitjà (20,5km): primer tram de la caminada comprès entre Cornellà de Llobregat i la plaça de Pau Vila de Barcelona.

Itinerari curt (10,5km): segon tram de la caminada comprès entre la plaça de Pau Vila de Barcelona i Sant Adrià de Besòs.

La sortida per als participants de les opcions d’itinerari llarg i mitjà és a les 8:00 hores, i la sortida de l’itinerari curt està prevista per a les 10:00 hores. Aquesta és una de les caminades més exigents, ja que l’opció llarga són més de 30 quilòmetres i hi ha l’ascensió a la muntanya de Montjuïc.

Un equip escombra sortirà de Cornellà de Llobregat després de tancar la sortida i anirà fins a la plaça de Pau Vila (Barcelona), si aquest equip arriba a aquest control abans de les 13:30 hores s’esperarà a aquesta hora i a continuació es tancarà el control de pas per als que facin l’itinerari llarg i sortirà un segon equip escombra fins a Sant Adrià de Besòs.