Vine a l'Expo Sports i fes-te una foto amb els immortals!

08/03/2018 - 10:26

ZMB18. Els dies 9 i 10 de març, vine a l'Expo Sports, la millor fira de running de l'estat. Passa per l'estand municipal, descobreix la història de la marató i fes-te una fotografia amb els immortals!

Els dies 9 i 10 de març, com avantsala de la 40a Zurich Marató de Barcelona, se celebra al pavelló 8 de la Fira de Barcelona, l’Expo Sports Outdoor, la principal fira de l’esport que se celebra a Espanya i una de les més importants d’Europa de ‘running’, ‘trail’ i triatló. Hi trobareu prop de 200 expositors amb marques relacionades i es preveu superar els 70.000 visitants de l’any 2017. És d’entrada gratuïta i està oberta de 10:00 a 20:00 hores.

Tots els inscrits a la Zurich Marató de Barcelona han de recollir el seu pitrall-xip i Bossa del Corredor a la Expo Sports. Es obligatori presentar el DNI o passaport junt amb el correu electrònic que indica el teu número de dorsal. Sota cap concepte es retiraran pitralls el mateix dia de la cursa.

Fes-te una foto per ser immortal!

L’Ajuntament de Barcelona, com és habitual, té un estand a l’Expo Sports on podeu conèixer la història de la marató de Barcelona, l’evolució i moltes dades que fan d’aquesta cursa la gran festa de l’esport a la ciutat. A més, enguany també hi ha un photocall on us podeu fer una fotografia amb els dos protagonistes del cartell de la Zurich Marató de Barcelona 2018. No ho dubteu i lluiu al costat dels personatges de trencadís!