Vine a l'exposició d'EFE sobre els Jocs!

19/07/2017 - 13:32

Exposicions. El dijous 20 de juliol, enmig de la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona '92, es presenta una exposició dels instants més impressionants que va fotografiar EFE aquell estiu del '92.

El dijous 20 de juliol de 2017, enmig de la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona ’92, se celebra a l’Espai Mercè Sala de l’intercanviador de metro Diagonal la presentació de l’exposició ‘Barcelona ’92 imatges. L’obra Olímpica’ de l’agència EFE.

L’acte comptarà amb la presència i els parlaments de representants de TMB, de l’Ignasi Genovés, director general de Difusió de la Generalitat, Daniel Laga, coordinador d’ Esports de la Diputació de Barcelona, del Toni Pérez, ddirector del Gabinet de Presidència d’EFE, del Josep Vila, comissari i productor de la mostra, del Leandro Lamor, delegat de l’agència EFE a Catalunya, i, per últim, del comissionat d’Esports, David Escudé.

L’exposició es podrà veure a Barcelona des del 21 de juliol al 26 de setembre, de manera simultània a l’intercanviador de l’estació de metro de Diagonal, a l’espai adjacent “Mercè Sala” i en l’esplanada de l’anella olímpica de Barcelona. També la plaça Catalunya, per la festa ciutadana del 25 de juliol, serà l’escenari una part representativa de l’exposició.

Més informació