#ViuelRoda i participa en el concurs del Roda Barcelona!

13/03/2017 - 16:58

Roda Barcelona. L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Institut Barcelona Esports, convoca el concurs fotogràfic del Roda Barcelona a Instagram i Twitter amb el nom "Viu el Roda".

Aquest concurs té l’objectiu de mostrar l’essència de la cita amb els esports de roda petita. 

Per participar, heu de publicar una fotografia a Twitter o a Instagram que inclogui l’etiqueta #viuelRoda explicant què és el Roda Barcelona per a vosaltres. El concurs es durà a terme des del dissabte 18 de març a les 9 hores fins al diumenge 19 de març a les 23.59 hores. La comunicació pública del guanyador/a es farà en línia, directament als guanyadors o a les guanyadores.

Enguany, el jurat està format per l’equip de comunicació de l’Institut Barcelona Esports. Els premis del concurs són dues entrades dobles per assistir a una jornada de l’Imagine Extreme Barcelona, la cita amb l’skate, les bicicletes de muntanya, scooters, inline i longboards.

Consulteu les bases del concurs

La cita amb l’esport de roda petita

Dissabte i diumenge el districte d’Horta – Guinardó s’omplirà de patins, skates, longboards i patinets. La trobada també permet gaudir d’exhibicions d’esport professional i federat. Alhora l’objectiu d’aquesta festa multitudinària és fer difusió i promoció de les diferents disciplines i activitats que es deriven de la competició sobre rodes. La proposta d’enguany del Roda Barcelona amplia el catàleg d’activitats que està ple de propostes per a persones que ja practiquen el patinatge com a esport habitual i també per a persones que s’inicien o es volen iniciar en aquest esport.

Més informació