Subvencions

L'Institut Barcelona Esports de l'Ajuntament de Barcelona, dins els límits establerts en els pressupostos municipals, concedeix subvencions a les entitats o als particulars que duen a terme activitats o projectes esportius al terme municipal de Barcelona.

Subvencions per a rehabilitar equipaments esportius

L’Institut Barcelona Esports ha destinat una línia de subvencions per a rehabilitar equipaments esportius amb una quantitat inicial de 400.000 euros. En nom de l'Ajuntament, també ha destinat més de 8.000.000 d’euros en subvencions a projectes i esdeveniments de les federacions esportives a Barcelona.

Els equipaments esportius privats es poden veure beneficiats per una nova línia de subvencions oberta per l’Institut Barcelona Esports, sempre i quan estiguin gestionats per clubs, entitats o associacions sense ànim de lucre. Per a la comissionada d’Esports, Marta Carranza, “és un suport més que oferim al teixit associatiu esportiu de la ciutat, una xarxa que impulsa amb la seva feina quotidiana l’esport de base, al costat dels quals entenem que hem d’estar i facilitar la seva valuosa tasca”.

Bàsicament, els conceptes subvencionables són projectes d’inversió de seguretat; adequació a norma federativa, accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques, eficiència energètica; dotació d’equipament esportiu activable, i d’altres obres de millora. El termini de sol·licitud finalitza el 22 de juny i les sol·licituds i informació es poden trobar aquí.