divendres, 25 octubre, 2019 - 19:00 a diumenge, 27 octubre, 2019 - 14:30

Sota el lema L’economia ha canviat. I tu, a què aspires? es presenta la vuitena edició de la Fira Solidària de Catalunya (FESC), organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya, que tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 d’octubre a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona, a més d’altres espais del recinte.

Un any més, la FESC serà l’aparador de l’economia social i solidària de Catalunya i un espai que donarà resposta a la demanda de la ciutadania de trobar alternatives ètiques, sostenibles i arrelades al territori. Així ho demostra el fet que, en l’edició passada, més d’11.000 persones van assistir a la fira, que va acollir 200 organitzacions participants i una vuitantena de xerrades i activitats culturals, a més de comptar amb la presència de països com Colòmbia, Alemanya i el Marroc.

Aquest any, la FESC 2019 posa el focus en la força del moviment feminista, així com també en el perill de l’auge de l’extrema dreta tant a nivell estatal com a nivell mundial, i reivindica l’economia social i solidària com a espai de creació i de resistència a les amenaces del model capitalista.

Horaris:

Divendres: sessió inaugural (xerrada), de 19 a 21h.
Dissabte (nau d’expositores): de 10 a 20:30 h
Diumenge (nau d’expositores): de 10 a 14:30 h

Teniu tota la informació detallada sobre la Fira a la seva pàgina web.