dilluns, 8 juliol, 2019 - 09:30

L’Associació Basket Beat, resident a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació, presenta entre els dies 8 i 11 de juliol a l’equipament la proposta formativa Tocant les pilotes. Es tracta d’un curs dirigit a professionals i estudiants dels àmbits de l’educació, la salut i les arts a partir de les pràctiques habituals de l’associació: una metodologia d’acció social que acompanya les persones en el seu creixement personal a través de l’aprenentatge i la creació musical en grup amb pilotes de bàsquet. La formació tindrà lloc pels matins, entre les 9:30 i les 14 h, i té un cost de 110 euros. Tanmateix, s’ofereixen dues beques per a residents de la Fàbrica que puguin estar interessats en la proposta.

Tocant les pilotes és un curs sense programa amb la voluntat de generar situacions, diàlegs, posicionaments, aprenentatges, demandes i preguntes en relació amb les experiències dels propis participants, i girarà al voltant de quatre eixos vertebradors:

El rol del professional
El grup com a espai i estratègia per a l’acompanyament socioeducatiu
Les arts com a eina educativa, social i política
El sector de les arts comunitàries

El desenvolupament personal, professional i col·lectiu es proposa des dels propis cossos, i es basa en la responsabilitat compartida, la participació activa, la creativitat i l’anàlisi crític. Tot això, complementat amb la recerca de l’estat de la qüestió sobre les temàtiques emergents durant les sessions.

La raó de ser de Basket Beat és la realització de tallers socioeducatius que els han portat a fer recerca i publicacions, així com a impartir formacions cada any per a més de dos mil estudiants i professionals sobre l’ús social de les arts. El curs Tocant les pilotes estarà impartit per Josep Maria Aragay, creador i responsable del projecte, i el musicoterapeuta David Sitges.

Teniu més informació sobre Basket Beat en aquest enllaç.

Aquí us podeu inscriure al curs.