divendres, 8 febrer, 2019 - 18:00 a 19:30

Barcelona acull els dies 7 i 11 de febrer la primera edició de la Biennal Ciutat i Ciència, un gran espai de reflexió col·lectiva que neix amb la voluntat d’apropar la ciència al conjunt de la ciutadania, amb prop de cent activitats gratuïtes en una setantena d’espais de la ciutat, entre els quals també s’hi troba Fabra i Coats - Fàbrica de Creació.

L’activitat “Laboratoris ciutadans i creació de coneixement” té lloc el dia 8 de febrer entre les 18 i les 19:30 hores. Els laboratoris ciutadans són espais de col·laboració i participació per repensar com podem construir un nou coneixement socialment robust i de quina manera la combinació i la inclusió d’actors diversos pot multiplicar el coneixement individual. Quines experiències existeixen ja en l’àmbit estatal? Com s’hi treballa? En quins contextos? En aquest debat es tractaran les experiències de Barcelona, Saragossa i Madrid, entre altres; i es faran públics els resultats de la reunió d’experts i la Hackató de ciència ciutadana.

Hi participaran Chema Blanco, Elisabetta Broglio, Emanuele Cozzo, Antonio Lafuente, Francisco Sanz i Silvia Valle Estivill. Més informació, aquí.