dijous, 30 maig, 2019 - 18:30

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació acull el dijous 30 de maig a les 18:30h una trobada amb els reponsables de l'espectacle teatral Flam, que s'estrenarà al CCCB el proper mes de juliol en el marc del Festival Grec. Es tracta d'una obra de la companyia FFF, dirigida per Roger Bernat. L'activitat constarà de la projecció d'un vídeo de l'assaig, comentat en directe per la companyia, i d'una xerrada moderada per Aida Pallarès. L'esdeveniment forma part del cicle Factoria Grec, el qual permet als espectadors presenciar de primera mà la posada a punt d’alguns dels muntatges programats enguany al festival, a càrrec de companyies que han fet residència en una fàbrica o espai de creació de la ciutat.

S’ha de sorprendre sempre a l’espectador? Aquest és el leitmotiv de l’activitat, amb la qual els responsables de l'obra guiaran els assistents a través del seu procés de creació. La proposta escènica de Flam pren la forma d’una partitura “exclamativa”, on, sense cap justificació i sense un context moral que ho aprovi o desaprovi, uns professionals de l’emoció, actors i actrius, ploren i riuen, com si fóssim davant d’una d’aquelles obres del videoartista Bill Viola on un grup de personatges expressen una simfonia d’emocions a càmera lenta.

Bernat és autor de muntatges com La consagració de la primavera, Numax-Fagor-plus o No se registran conversaciones de interés. Aposta habitualment per un teatre en el qual l’espectador ja no és un testimoni privilegiat sinó que es converteix en actor del drama. Aquest cop, però, treballa amb actors i actrius de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre, dins del projecte IT Teatre.

L’activitat tindrà una durada aproximada d’una hora. Per assistir-hi, és necessària reserva prèvia a reservesgrec@recomana.cat. Les places són limitades.

Teniu més informació sobre l’espectacle en aquest enllaç.