dimarts, 22 gener, 2019 - 09:00 a divendres, 25 gener, 2019 - 14:00

Illya Kuriyaki i el col·lectiu laagencia conviden grups d’estudiants de secundària i batxillerat a col·laborar en la seva investigació sobre gestos descolonials a través d’un taller dinàmic i pràctic on es vol explorar el concepte de gest dins de les representacions en la cultura pop global i local: des de moviments i coreografies de balls pops a reptes virals, passant per celebracions esportives o moviments d’avatars en els videojocs.

El taller, que es porta a terme de forma gratuïta a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació entre els dies 22 i 25 de gener (amb sessions de treball de dues hores entre les 9 i les 14 h), no apunta a un resultat específic. En la investigació conjunta s’espera generar un diàleg informal sobre la geopolítica del coneixement i com encarnar una posició respecte a aquesta: pensant amb i des dels cossos. El resultat dels tallers alimentarà part de la programació de la Bacanal: un esdeveniment obert al públic que tindrà lloc el dia 26 de gener també a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació.

Per inscriure-us al taller, heu d’enviar un correu electrònic a festival@salmon-dance.com. Teniu més informació sobre la proposta en aquest enllaç.