dimarts, 22 gener, 2019 - 18:00 a divendres, 25 gener, 2019 - 20:00

Aristeo Mora i la Compañía Opcional posen en marxa, en el marc del programa educatiu del Festival Sâlmon<, el taller Covers, un laboratori gratuït d’experimentació i remescla dirigit a joves d’entre 15 i 25 anys. Es tracta d’un projecte que consisteix en realitzar versions precàries de músiques, pel·lícules o sèries que hagin estat referències importants en les vides i en l’educació sentimental dels participants. Així, l’objectiu del taller és apropiar-se d’aquests referents per crear històries vitals i personals dels alumnes a nivell individual.

El taller té lloc a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació entre els dies 22 i 25 de gener, de 18 a 20 hores, amb la col·laboració de Ràdio Fabra i participació a la Bacanal del dia 26 de gener, que també es porta a terme a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació.

Per inscriure-us al taller, heu d’enviar un correu electrònic a festival@salmon-dance.com amb les següents dades: nom i cognoms, DNI, adreça, edat i disponibilitat. Aquí teniu més informació sobre la proposta.