Del 27 de Febrer al 01 de Març del 2019

El FLIC és un festival d’experiències i creació literària que convida a gaudir de la literatura i les arts. L’objectiu és promoure la relació entre les diverses arts a través de formats innovadors i experimentals, fomentant així la creació interdisciplinària i el foment pel gust literari, amb la participació de tots els agents implicats.

El festival arriba enguany a la seva novena edició, i dins del seu programa educatiu per a escoles inclou a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació l’activitat Experiències literàries, que proposa als alumnes de cicle mitjà i superior de primària un circuit amb instal·lacions que ofereixen un espai de relació amb la literatura i els llibres. El circuit consta de quatre accions de trenta minuts de durada cadascuna. Les experiències literàries tenen l’objectiu de fomentar el gust per la literatura i la lectura a través de moments de joc i creació.

Les quatre propostes que formen part del circuit són les següents:

Històries en moviment: instal·lació d’àlbum il·lustrat i joc que proposa construir històries a partir de la pàgina d’un àlbum il·lustrat.

Relats creuats: instal·lació per explicar històries a través dels Kamishibais japonesos i el teatre d’ombres.

Jocs d’autor: jocs literaris creats per quatre grans autors de la literatura infantil i juvenil: Ricardo Alcántara, Care Santos, Maria Carme Roca i Roser Ros.

Impressores humanes: els nens i nenes podran escoltar cinc llibres de la selecció del FLIC als quals un músic hi ha posat so. Tot, a través d’una impresora capaç d’il·lustrar-ne el seu contingut.

L’activitat té lloc els dies 27 i 28 de febrer, i 1 de març, de 10 a 12 hores. El preu és de 6 euros (dos mestres amb entrada gratuïta per cada 25 nens). Per a més informació i reserves, podeu posar-vos en contacte a través del correu electrònic hola@flicfestival.com o del telèfon 93 213 59 91.

Més informació sobre el FLIC Festival a la seva pàgina web.