Del 13 al 14 de Setembre del 2018

ECOSS. Ecosistemes de l’Inesperat

Les creacions més avantguardistes, originals i poètiques de la cultura digital

DIES: dijous 13 i divendres 14 de setembre
HORARI: de 16.00 a 19.30 h
ESPAI: Fabra i Coats (Barcelona)
PREU: abonament 2 dies (50 €) // entrada dia (30 €)
MÉS INFORMACIÓ: https://bit.ly/2uDALJU

Kònic Thtr obre convocatòria per participar durant dues jornades en un laboratori teoricopràctic de cocreació en què et convidarem a explorar més enllà dels teus propis límits i a posar en comú la teva creativitat. Dues jornades a càrrec de Kòniclab i l’artista i teòric Franck Ancel, en què s’exploraran noves maneres d’entendre l’escena i s’experimentaran la composició en xarxa i la transmissió d’imatge, vídeo i so a temps real.

// 13 DE SETEMBRE: TALLER DE COMPOSICIÓ D’ESCENA AMB INTERNET I XARXES MÒBILS

Taller teoricopràctic, dirigit per Kòniclab, de cocreació i d’investigació de llenguatges escènics i composició escènica (dramatúrgia, moviment, música, so, llums, imatges i veu). Com podem dissenyar un projecte artístic utilitzant internet o telefonia mòbil? Els participants faran un recorregut des de la idea fins a la pràctica per entendre els processos de composició amb eines digitals en projectes artístics interdisciplinaris.

// 14 DE SETEMBRE: TALLER DE COMPOSICIÓ DE VIDEOPOESIA I INTERVENCIÓ AL TERRITORI

Un taller teoricopràctic de videopoesia dirigit per Franck Ancel que es durà a terme en tres etapes: prospecció, interacció i creació, amb l’objectiu d’explorar el potencial ocult de la telefonia mòbil. Els vídeos seran seleccionats per ser projectats sobre l’escultura del filòsof alemany Walter Benjamin, situada a la frontera francoespanyola entre Cervera i Portbou, la nit de l’aniversari de la seva mort, el 26 de setembre de 2018.