17 de Maig del 2019

El proper divendres 17 de maig, a l’Espai Zero, Sant Andreu Contemporani lliurarà els premis del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2019 i inaugurarà oficialment l’exposició Recorda el foc d’agost, que reuneix tots els treballs finalistes en la modalitat d’obra, així com els dossiers finalistes de la resta de modalitats (projecte, publicació i comunicació gràfica), i que es podrà visitar fins al 16 de juny.

En aquesta edició, el Premi Miquel Casablancas ha rebut 255 sol·licituds, que han estat revisades per un jurat format per Beatriz Alonso (comissària i investigadora), Pablo Martínez (cap de programes del MACBA) i Alessia Locatelli (guanyadora de l’International Curatorial Residency Program 2019), tots ells amb vot, així com pels membres de l’equip de Sant Andreu Contemporani, tots ells amb veu però sense vot.

Els finalistes són:

Modalitat Obra
Irene de Andrés
Gerard Ballester
Juan Baraja
Adélaïde Feriot
Cristina Garrido
Abel Jaramillo
Xim Llompart
Antonio Menchen
Pablo del Pozo
Eulàlia Rovira & Adrian Schindler
Mario Santamaría
Rosa Vallori

Modalitat Projecte
Edgar Díaz
Paula García-Masedo
Antonio Menchen
Carla Souto

Modalitat Publicació
Joan Bennassar
Alán Carrasco
Andrea González + Iñigo de Barrón
Francisco Navarrete Sitja

Modalitat Comunicació gràfica
Robin Cabrera Touman
Helena + Anna Fradera
Toni Llargués

En la mateixa exposició també es presentaran els treballs dels artistes que van participar en SAC-FiC Programa de Residències 2018: Alán Carrasco, Cayetano Truyols i Bising Sisters.

Els noms dels guanyadors del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2019 es comunicaran durant la cerimònia de lliurament de premis.

Horaris de la inauguració (divendres 17 de maig)
19 h: Visita comentada amb els finalistes i artistes residents
20 h: Lliurament de premis
Lloc: Espai Zero