dissabte, 1 desembre, 2018 - 11:00

En motiu de la Festa Major de Sant Andreu, la Fabra i Coats - Fàbrica de Creació de Barcelona celebra una jornada de portes obertes d’11 a 14h i de 16 a 23h. Els visitants podran descobrir de primera mà com és l’edifici per dins, quina és la seva història, quina importància té i ha tingut pel districte, com treballen els artistes residents o quins són els seus espais de creació. Per conèixer-ho, hi hauran dues visites guiades (una al matí a partir de les 12h i l’altra a la tarda a partir de les 17h) i accés lliure als tallers i bucs d’assaig dels artistes, que explicaran els seus projectes.

A més, s’oferirà també una visita guiada (a les 13h) amb Joan Morey a la seva exposició del Centre d’Art Contemporani “COL·LAPSE. Màquina desitjant, màquina de treball” en motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, i hi haurà concerts, performances i altres activitats en tot el recinte.

En paral·lel, a partir de les 18h i amb entrada gratuïta tindrà lloc una nova edició de The Exploding Fest, una festa de la música i arts en moviment (dansa, poesia i visuals) amb més de 30 artistes: entre ells, Aina Lanas, Ainara Legardon, Blood Quartet, Èlia Genis, Esperit!, Frutas, Guillem Llotje, Irene Baeza, Junyi Sun, Laila Tafur, Mark Cunningham, Miquel Fiol, Mireia Calafell, Nerobambola, Nora Haddad, Nuria Guiu, Pierre Bastien, Raquel Gualtero, Sara Fontán, Za!, Victoria Macarte, David Climent Cordero, Manuel Rodríguez, Magi Serra o Estampa.