18 de Maig del 2019

Un any més, la Fàbrica de Creació i el Centre d’Art Contemporani s’afegeixen a la celebració de la Nit dels Museus, un dels esdeveniments més emblemàtics de Barcelona, i amb més èxit de públic, que enguany arriba ja a la seva quinzena edició. Així, el dissabte 18 de maig, aquest cop coincidint de ple amb el Dia Internacional dels Museus, més de vuitanta espais de la ciutat i de l’àrea metropolitana obriran les seves portes de forma gratuïta entre les set del vespre i la una de la matinada.

A Fabra i Coats hi haurà les següents activitats:

Centre d’Art Contemporani

19:30 h. Visita guiada a l’exposició Recorda el foc d’agost, de Sant Andreu Contemporani, a l’Espai Zero.

20 h. Visita guiada a l’exposició Aquí hem trobat un espai per pensar, del projecte Creadors En RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona, amb activacions de les següents obres: Aula d’acollida (Jaume Pitarch i alumnes de l’Institut Moisès Broggi), Contactes (Marc Larré i alumnes de l’Institut Joan Boscà), De sis a sis (Mariona Moncunill i alumnes de l’Institut Juan Manuel Zafra) i Orgull de classe (Martí Sales i alumnes de l’Institut Narcís Monturiol).

Fàbrica de Creació

22 h. Representació de l’òpera de càmera Hor, del resident Luis Tabuenca, basada en el conte de l’escriptor alemany Michael Ende El meu nom és Hor.

Altres activitats

De 19 a 21:30 h. Visites guiades cada trenta minuts al retaule Històries cosides de la Fàbrica de Creació i a la Sala Calderes de Can Fabra.

De 22 a 24 h. Dos itineraris d’una hora de durada per tot el recinte de Fabra i Coats.

Teniu informació més detallada en aquesta notícia.