Del 08 al 10 de Novembre del 2018

Del 8 al 10 de novembre se celebra la vuitena edició de MIRA. Digital Arts Festival, el festival barceloní d'arts digitals, a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació.

MIRA 2018 programarà més de 50 activitats dedicades a les arts digitals: 18 shows audiovisuals, 8 espectacles en so 3D i 1 instal·lació sonora a l'escenari 3D Sound Room by Són Estrella Galícia, 2 instal·lacions d'art immersiu de gran format creades exclusivament pel festival , 1 concert a la cúpula 360º i 4 projeccions 360º en MIRA Dome by adidas Originals, 1 exposició d'art, 8 sessions de DJ, 3 conferències i 2 workshops. 10 shows i 2 instal·lacions artístiques són estrenes a Espanya.

MIRA 2018 ocupa més de 1.300m2 de la fàbrica de Sant Andreu i compta amb 6 espais: escenari principal, amb més de 950m2 i una pantalla de 54m2, 3D Sound Room by SÓN Estrella Galícia, l'escenari dedicat al so multidimensional ia la tecnologia auditiva immersiva, MIRA Dome by adidas Originals, la cúpula immersiva dedicada a la projecció de peces de videoart en 360 º, 2 sales per a les instal·lacions de gran format creades exclusivament pel festival, i com a novetat d'aquest any, el primer pis de Fabra i Coats - Centre d'Art Contemporani de Barcelona, amb una exposició sobre art digital.

Un dels valors de MIRA és el d'impulsar produccions i espectacles propis -que únicament es podran veure al festival- a través de col·laboracions artístiques fomentades pel festival, així com el comissariat de projectes d'art -instal·lacions, exposicions ... - creades específicament per al festival. MIRA 2018 compta amb 3 shows audiovisuals, 1 sessió de DJ i VJ, 2 instal·lacions artístiques creades exclusivament pel festival, l'exposició d'art digital i 1 screening en format fulldome 360º.

Més informaciò i tiquets:  https://www.mirafestival.com/