06/10/2018 - 8:00pm

#Seismes2018 és la festa col·lectiva oberta dels artistes i col·lectius residents al centre de creació Fabra i Coats. Seismes, que enguany porta per títol «Amors In-freqüents», és un happening que desplega múltiples accions artístiques dels artistes residents a la fàbrica. El proper 6 d’octubre el públic podrà tornar a descobrir el talent dels creadors de la Fabra i Coats i la vinculació entre els artistes i les diferents entitats que hi resideixen.

#Seismes2018 s’organitza entre els i les residents tenint en compte els interessos principals a la vida de les i els residents de Fabra i Coats: dir el que volen, ser in-còmodes, re-visionaris, vetar distòpies, auto-organitzar-se i sobretot, trencar murs i patrons que, diuen, «ens separen, divideixen i ceguen. Juntes som invencibles. Benvingudes al món on la imaginació és acció».

En aquesta segona edició de la festa de la fàbrica de Sant Andreu, el leitmotiv és provocar maridatges artístics entre creadors que mai no han treballat junts. Aquest diàleg artístic s’establirà com una mostra de peces de nova creació, des de mirades contemporànies, diverses i multidisciplinàries.

#SEISMES2018 és oberta i flexible i permetrà la participació simultània i dialogada de diverses propostes artístiques: instal·lacions, concerts, mostra d’arts visuals, performances i vídeos.

El dissabte 6 d’octubre, a #SEISMES2018 hi participaran més de quaranta artistes de música, arts visuals i escèniques, tots residents a la Fabra i Coats.

Aquesta festa s’està dissenyant des d’un procés participat entre els residents a la Fabra i Coats, dinamitzada per la banda Blood Quartet, Explica Dansa i The Good Good, promotora artisticomusical resident a la fàbrica. Amir Gazit i Óscar González, entre d’altres, participen en la disposició espacial i escenogràfica.

Amb la participació de les següents entitats: Arts Meet Bizness, Explicadansa, Bitlab, Empíric, Escoleta de cinema-teleduca, Bitlab, Goteo.org, La nave va, makea tu vida, PEDRA, L'Afluent, Gaudi-U-Música, Arran del Cel i The Good Good.

#Seismes2018 també comptarà amb la participació dels següents artistes Alma Afrobeat Ensemble, Amir Gazit, Bising Sisters, Begun-Galera, Bonobo Games, Cayetano Truyols, G2, Irma Marco, Kònic THTR, La (SIC), Live Media, Luis Tabuenca, Natalia Carminati, Santiago Doljanin, Sara Fontán, Za!, Aalbers, Sergi Egea, Barcelona Gospel College, Sant Andreu Jazz Band, Fernanda Gomes i d’altres per confirmar.