13/09/2018 - 4:00pm a 14/09/2018 - 7:30pm

Kònic Thtr obre convocatòria per a participar durant dues jornades a un laboratori teòric-pràctic de co-creació on et convidarem a explorar més enllà dels teus propis límits i posar en comú la teva creativitat, convivint i cooperant amb altres participants i especialistes en la pràctica artística a la frontera entre les arts escènica i els nous mitjans.

Internet permet explorar noves formes d'entendre l'escena. Aquest taller ofereix una introducció a la composició en xarxa i a la transmissió d'imatge vídeo i so a temps real, com a nexe per a la creació entre dos espais escènics (real i virtual).

METODOLOGIA: Taller de co-creació teòric-pràctic d’investigació de llenguatges escènics. Com dissenyar un projecte artístic utilitzant internet i/o telefonia mòbil. Els participants guiats de la mà de diferents experts faran un recorregut des de la idea fins a la pràctica per entendre els processos de composició amb eines digitals en projectes artístics interdisciplinaris.

OBJECTIU: Una aproximació a les possibilitats de co-creació en directe des d'espais tele-distribuïts. L'objectiu d'aquest taller és obrir i explorar processos de composició escènica (dramatúrgia, moviment, música, so, llums, imatges i veu) per tal de crear un ecosistema per investigar en conjunt les possibilitats de la tecnologia mòbil i en xarxa.

PARTICIPANTS: El taller es dirigeix a estudiants i joves professionals de diversos sectors com les arts escèniques (dansa, música, teatre), les arts visuals, la informàtica, el disseny, aficionats a les arts escèniques i nous llenguatges (AFORAMENT LIMITAT).

DOCENTS: Un taller dirigit per Kònic (Thtr & Lab) en conjunt amb altres professionals de les arts digitals i escèniques.

 

ESPAI: Fabra i Coats (Barcelona)
PREU: Abonament 2 dies (50€) + Entrada dia (30€)