Barcelona Cultura
 • ANY:
2017

ASOCIACIONS PROFESSIONALS

 • CIMAM International Committee for Museums and Collections of Modern Art

  El CIMAM és un fòrum internacional de caràcter professional per a la discussió teòrica d’assumptes ètics i pràctics relacionats amb la col·lecció i l’exposició d'art modern i contemporani. Formen part del CIMAM directors i comissaris d'art modern i contemporani de museus i col·leccions però també professionals independents el coneixement i l’experiència dels quals són beneficiosos també per a aquesta comunitat. L'objectiu més important del Comitè és desenvolupar la cooperació i divulgació de coneixement per identificar i respondre a les necessitats i els reptes a què ha de fer front la professió i les institucions d’art modern i contemporani.

  2017
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya

  L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya va néixer l’any 1981 com a organització de caràcter professional i sindical. Aglutina actors, actrius, directors i directores que desenvolupen la seva activitat a Catalunya. Els principals objectius de l’entitat són aconseguir millores professionals, culturals i de reconeixement per al sector, facilitar informació i assessorament als associats i estimular les seves iniciatives professionals.

  2017
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • ACIMC

  L’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica (ACIMC), creada el 1991, és l’única entitat sindical de defensa dels interessos professionals dels intèrprets i docents de Catalunya en l’àmbit de la música clàssica. Treballen amb fermesa per millorarla situació laboral, fiscal i social de l’intèrpret i el docent, aglutinar el sector i aconseguir més reconeixement de la professió.

  2017
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS

CREADORS

 • NICOLAS HERMANSEN - [SIC]

  La companyia liderada per Nicolas Hermansen, es troba en ple procés d’investigació artística on la paraula, deixarà de ser escrita per a transformar-se en paraula sonora, en moviment, en llum, en objectes. Après la Chroniques serà una performance escènica que té per temàtica principal el sentit de la solitud que ha creat la nostra societat hiperconectada. A través de la mirada de la relació entre els éssers humans i les màquines, l’objectiu d’aquest projecte és conduir a l’espectador a un lloc on no es reconegui a sí mateix.

  2017
  CREADORS
 • Natalia Carminati

  El treball de Natalia Carminati s’interessa per identificar els processos d’invisibilització que operen en les diverses capes de la realitat, creant paradigmes decodificats i decodificants. Aquests mecanismes es filtren a objectes, textos creences, tradicions, hàbits i conceptes que obstinadament s’aferren a la nostre quotidianitat desvetllant fissures en el seu propi context d’acció. Aquestes fissures, com contenidores de l’absurd i l’humor d’allò quotidià constitueixen el seu eix d’investigació que es materialitza en propostes multidisciplinàries. L’obra sorgeix com un no escenari catalitzador de contradiccions i ambigüitats que usen l’humor com a dinàmica autoreflexiva.

  2017
  CREADORS
 • Mònica Planes

  L’objectualització del paisatge és la recerca d’una forma de relació amb l’espai quotidià alliberada i depurada d’aquelles estructures predeterminades que condicionen la manera d’habitar-lo. Consisteix en la (re)construcció –tant objectual com mental– de l’entorn des d’un estat zero, és a dir, des d’un estat original. Mònica Planes fa objectes joguina que suposen un retorn a una forma de percepció de l’entorn alliberada de les estructures apreses.

  2017
  CREADORS
 • Luzie Milena Weigelt // In-Betweens

  In-Betweens és una recerca artística entorn de situacions, espais i emocions que no encaixen dins les nostres categories mentals. Té com a objectiu desenvolupar un llenguatge per a aquests espais intermedis, i per això busca traduccions no verbals a través de moviments, gestos i materials, tot col·laborant amb persones que provenen de diversos àmbits d’expressió. Es tracta d’un procés d’exploració i pràctica permanents sobre la convivència amb allò inexplicable.

  2017
  CREADORS
 • konicthtr/lab

  konicthtr/lab és una plataforma artística dedicada a la creació contemporània que està especialment interessada a explorar els territoris comuns entre art, ciència i noves tecnologies. Estan centrats en l’aplicació de les tecnologies interactives a l’art. Actualment desenvolupen una residència que connecti Barcelona i diverses ciutats en xarxa per tal de compondre un espectacle de dansa que es realitzarà en directe i es viurà a diverses ciutats de manera simultània.

  2017
  CREADORS
 • Hand Made Dance

  En un món on infinites imatges viatgen a través de la xarxa, el píxel és la mínima unitat d'expressió, l'essència del sistema. Croma és un espectacle de dansa distribuït i interactiu que explica la història de tres píxels regits per una mateixa matriu. La deslocalització de la coreografia i la possibilitat de crear un espectacle distribuït sense limitacions de temps o espai, permet que la plataforma utilitzada asseguri una finestra de possibilitats de recerca tant coreogràfica com tecnològica. Així com la investigació d'una narrativa que integri diversos públics alhora.

  2017
  CREADORS
 • DUAE

  L'espai de Fabra i Coats - Fàbrica de Creació és el lloc de referència per desenvolupar el mètode selfscape. Una recerca artística, a la zona nord de Barcelona, ​​que comença al barri de Sant Andreu. Amb aquesta metodologia es crearà un atles dels territoris explorats, un lloc on generar projectes nous i integrar col·laboracions amb els artistes residents. Al llarg de tot el projecte el col·lectiu reflexionarà sobre diversos temes: com es fa servir un mapa?, quina percepció tenim dels llocs?, quins recorreguts fem i on porten? DUAE vol descobrir el territori i les transformacions que ha viscut a través de la memòria i l'ús de les noves tecnologies. A partir d'aquí es recrearà, mitjançant fotografies, escrits i creacions de cartografies personals, una àrea / un mapa sensible i accessible a tots, que retornarà als llocs una identitat per arribar a una nova consciència en relació amb el paisatge quotidià.

  2017
  CREADORS
 • Dei Furbi

  La companyia Dei Furbiva ser fundada fa dotze anys per Gemma Beltran i ha creat i posat en escena vuit espectacles fonamentats en la revisió, l’actualització i la perversió de temes universals, amb un to deliberadament còmic i alhora profundament humà. Actualment treballa en la combinació de teatre i música per a la creació del nou espectacle, Oklahoma, que ella mateixa dirigeix.Oklahomaés la recerca d’un llenguatge escènic poètic, líric i visual acompanyat de bones dosis d’humor.

  2017
  CREADORS
 • Crossing Lines

  La formació barcelonina Crossing Lines s’ha establert com un dels principals exponents de la música contemporània a Catalunya encarregant, estrenant, promocionant i enregistrant obres de la nova generació de creadors. La seva particular plantilla instrumental, la visió de la música dels nostres dies i l’exhaustiva preparació dels seus programes converteixen el grup en una de les propostes més renovadores del nostre país.

  Des del seu naixement, Crossing Lines ha experimentat un creixement exponencial i un reconeixement artístic i de públic gràcies a la cura que diposita en la interpretació musical, així com la meticulositat i organització emprades en tot aspecte relacionat amb la seva activitat artística. Compromès amb la divulgació de la nova música, Crossing Lines ofereix,a més,propostes didàctiques inusuals al voltant dels seus programes, acostant la música contemporània al públic mitjançant l’anàlisi i l’explicació del repertori interpretat: classes magistrals en centres educatius, activitats pedagògiques per a públics diversos i la realització de les seves pròpies campanyes de difusió.

  2017
  CREADORS
 • Cooperativa General Humana

  Cooperativa General Humana treballa en una cruïlla entre les arts visuals i el teatre. El seu focus d’interès principal és la subjectivitat individual com a font de narratives romàntiques, primàries i artificials. Altres interessos intermitents són l’apropiació indeguda, els processos de legitimació, el que és descartable, els cossos dòcils i les selves fosques. Actualment, treballa en un projecte sobre les possibilitats de l’adaptació del mite clàssic i sobre el concepte d’èpica, in’investiga la funció com a mecanismes de supervivència, i els seus usos amb finalitats ideològiques i com a generadors de narratives adreçades a processar fets històrics i a mantenir una cohesió social.

  2017
  CREADORS
 • Companyia Alçada Mínima

  Presonera-es és un espectacle pluridisciplinari que parteix d’una obra de Jordi-Pere Cerdà de 1952. Explica la història d’una noia càndida i indefensa, tal com podem ser quan vivim les primeres emocions. Qui és aquesta dona? Quin podria ser l’equivalent contemporani de l’opressió que viu? Com fer circular aquesta figura femenina entre el passat i el present, lluitar, debatre’s, rebre garrotades i tanmateix construir el seu camí? Per qüestionar la posició singular de les dones, paraula, dansa, música, espai i llums convergeixen vers un remolí d’energia musical i visual.
  Altres textos: Sébastien Chatron i Neus Vila Pons
   

  2017
  CREADORS
 • Blood Quartet

  Blood Quartet és la recent banda del novaiorquès Mark Cunningham (Mars, Lydia Lunch, Arto Lindsay, Pascal Comelade, Raeo, Bèstia Ferida...) al costat dels membres de Murnau B. (Zeidun, El Petit de Cal Eril, Autodestrucció, Le Fou). Una trobada que expandeix els camins del no wave cap al free jazz, el rock experimental i els ambients cinematogràfics, on la improvisació i la mutació d'estructures es reuneixen en un resultat de clarobscurs psicotròpics. El seu procés de treball particular es basa en la immediatesa, la improvisació i el risc.

  2017
  CREADORS
 • Barcelona Casiotone Orchestra

  La Barcelona Casiotone Orchestra és una orquestra formada únicament pels mítics teclats Casio, que recordem més com a joguines que com a instruments pròpiament. Aquesta formació neixamb la finalitatd’experimentar des del punt de vista artísticamb performances sonores queserviran per reivindicar la versatilitatd’aquestsinstruments. Actualment desenvolupen un repertori d’arranjaments d’obres contemporànies d’autors com Edgar Varèse o Steve Reich i de pop-rock amb temes de The Beatles, TheVerve, Frank Zappa, etc.

  2017
  CREADORS
 • Anna Irina - Near The Ear

  Near the Ear és una sonorització a temps real d'imatges de càmeres de seguretat situades a diverses ciutats. Una sèrie de composicions de veu i so on certs elements indicats anteriorment corresponen a la lliure interpretació́ sonora en el moment en què apareixen a la pantalla. Els elements principals d'aquesta acció són la projecció́ d’imatges en directe funcionant com a partitura, les instruccions que tindrà el grup de participant i els sons a interpretar descrits a les instruccions.

  2017
  CREADORS

PROJECTES ASSOCIATS

 • Za!

  Fabra i Coats Fàbrica de Creació és la nostra base d'operacions per a tot allò que desenvolupem amb ZA!: la gestió del nostre segell discogràfic —amb el qualautoeditem els nostres discos—,els assajos del grup i de la resta de projectes en què participem (Afasians amb loscorderos.sc, tallers i concerts d'improvisació multidisciplinaris), la composició del nostre proper disc, col·laboracions amb altres residents, etc. Tota la nostra vida artística es gesta i es treballa aquí.

  2017
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Sant Andreu Contemporani

  SAC-FiC Programa de Residències és el programa de residències per a artistes visuals de Sant Andreu Contemporani i Fabra i Coats.La convocatòria es fa pública amb l’objectiu de donar suport a la producció artística i ofereix tres places a la fàbrica de creació. Adreçades a artistes visuals, i amb caràcter anual, aquest programa de residències està dotat d’una borsa de producció de 1.200 € per a cada artista i un equip de seguiment per afavorir el desenvolupament dels projectes presentats. Els projectes produïts es presenten posteriorment dins la programació de Sant Andreu Contemporani.

  2017
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Mishima

  Mishima és una banda de pop rock de Barcelona que neix l'any 1999 i des d'aleshores ha publicat set discos d'estudi. Al maig de 2017 publiquen el seu vuitè treball, Ara i res, que com l'anterior (L'ànsia que cura, 2014) ha estat concebut i preproduït a la Fabra i Coats, on van aterrar amb un projecte de col·laboració artística amb els també barcelonins ZA!, amb qui encara comparteixen espai d'assaig.

  2017
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Màster ProdArt

  Arran de la col·laboració amb el màster de Producció i Investigació Artística de la Universitat de Barcelona, iniciada l’any 2015, Fabra i Coats ofereix espais de treball a una sèrie d’alumnes de la línia "Art i contextos intermèdia" perquè desenvolupin els seus projectes finals a la fàbrica de creació en el marc del programa de residències "FiC-ProdArt".

  2017
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Los Corderos

  Los Corderos es crea l’any 2003 fruit de la unió de David Climent i Pablo Molinero. Després d’una llarga trajectòria de creació, s’uneixen amb Za! per fer possible Afasians-thelastconference, una creació que s’ha desenvolupat íntegrament a la Fabra i Coats i en una residència de creació puntual a l'Animal a l'Esquena, a Celrà. La residència a Fabra i Coats ha permès treballar amb la regularitat necessària de producció i aprofundir en la creació i investigació entre el llenguatge escènic de loscorderos.sc i el musical de Za!

  2017
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Insectotròpics

  Insectotròpics són coneguts per les seves creacions multidisciplinàries La caputxeta galàctica i Bouazizi, que s’han vist a festivals de més de catorze països en els darrers quatre anys. El 2015 van inaugurar Fira Tàrrega amb Compra’m!. Han guanyat el Premi BBVA de Teatre i el FI-Performing Arts, i han estat nominats als Premis de la Crítica en la categoria de millor espectacle de carrer. La trajectòria de la companyia està totalment vinculada a Fabra i Coats, on s’han creat tots els seus espectacles.

  2017
  PROJECTES ASSOCIATS
 • IGLOR Barcelona Laboratori Cultural

  Apliquen tecnologia avançada al sector cultural i creatiu. Nascuda l’any 2010, IGLOR es dedica al disseny i desenvolupament d’entorns a través de la transmissió en temps real d’àudio i vídeo per Internet.

  2017
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Grefart Artteràpia

  Amb una experiència acumulada des de l’any 1999 en la formació d’artterapeutes, a partir de l’any 2004 el seu equip professional ha desenvolupat la seva activitat principal amb el Diploma d’Artteràpia i el Màster Integratiu en Artteràpia de la Universitat de Girona conjuntament amb la Fundació Universitat de Girona.

  Les finalitats dels projectes es desenvolupen en dos vessants:donar a conèixer l’artteràpia a professionals dels camps de la salut, la salut mental, l’educació, el treball social i comunitari i l’artístic que desitgin nodrir la seva pràctica professional amb el coneixement d’aquesta disciplina; i també la formació de professionals en aquesta matèria.

  2017
  PROJECTES ASSOCIATS
 • BAR

  BAR és una organització dedicada a promoure l'intercanvi artístic a través de residències, col·laboracions locals, nacionals i internacionals, i també del desenvolupament d'un programa públic que sorgeix de projectes de comissariat i recerca.

  2017
  PROJECTES ASSOCIATS

VIVER DE PROJECTES CULTURALS

 • THE GOOD GOOD

  The Good Good és una entitat recentment creada de programació, promoció i producció artística i cultural de música i de les seves connexions amb altres disciplines artístiques contemporànies (arts visuals, arts del moviment, performance), especialitzada en l’art emergent, la creació i la projecció artística. Donen suport a artistes no habituals i a propostes arriscades i necessàries. Actualment desenvolupen programació regular a través del festival The Exploding Plastic Fest, que té lloc a Hangar i a la Sala Hiroshima. Els seus valors són el compromís, la innovació, el risc creatiu, el treball en xarxa, les bones pràctiques i l’accés lliure a la cultura.

  2017
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Sound Diplomacy

  Sound Diplomacy és líder en assessoria en matèria de ciutats musicals. Com a dissenyadors d’estratègies per a ciutats, organitzacions privades i governs, duen a terme projectes de recerca, dissenyenestratègies i aporten la seva experiència per a optimitzar l’impacte positiu del sector de la música en les planificacions urbanes i de desenvolupament d'estats i ciutats. Treballen a més de vint països amb els sectors públic i privat: governs, conferències de música, agències de desenvolupament, departaments de cultura, cambres de comerç, universitats, oficines d’exportació, festivals, marques i empreses musicals.

  2017
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Slow Music

  El projecte Slow Music comprèn una discogràfica, una editorial musical i una agència de contractació (booking& management) de músics africans que viuen a Barcelona. Entre totes les activitats que desenvolupen hi ha masterclasses de música i dansa africana. Un dels seus projectes principals és el Festival Barcelona Afropolitan City, que té lloc entre els dies 4 i 10 de desembre, una mostra de creadors africans contemporanis de Barcelona de diverses disciplines: música, dansa, teatre, cinema, disseny, artesania, menjar...

  2017
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Red Rombo

  Després d’anys acompanyant i col·laborant amb artistes nacionals com Muchachito Bombo Infierno, G5 o Los Mambo Jambo, Red Rombo inicia una nova etapa, reivindicant-se com a compositor i donant a conèixer les seves pròpies composicions. Red Rombo treballa de manera tradicional: enregistrant discos i tocant en directe, motiu pel qual la Fabra i Coats li resulta un espai imprescindible.

  2017
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Platoniq Sistema Cultural

  Platoniq duu a terme una tasca d'investigació i innovació social des de la tecnologia i el treball en xarxa, dissenyant eines digitals i metodologies que utilitzen nombroses organitzacions i institucions públiques i privades europees. Actualment, centra les seves línies de treball i recerca en el desenvolupament de sistemes de finançament col·lectiu a Internet i la millora de processos de participació ciutadana, així com el codisseny i col·laboració amb governs locals i empreses. Especialment a través de la seva fundació Goteo, i de la plataforma de microfinançament Goteo.org, treballa donant suport a més de 96.000 usuaris. La seva tasca ha facilitat la col·laboració i el finançament de més de 832 iniciatives i a distribuir més de 4.500.000 euros.
   

  2017
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Pedra

  PEDRA és una companyia dedicada a la direcció d’art i el disseny d’espais i vestuari que va ser creada el 2015 per Marina Pujadas i Sofía Zunino. És una empresa especialitzada en la creaciód’universos visuals i conceptuals per a diferents propostes culturals. El disseny, la fabricació i la matèria tèxtil són l’epicentre de la seva identitat.

  2017
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • MAKEA

  Makea Tu Vida és una entitat sense afany de lucre de caràcter social i educatiu que treballa entre el món del disseny i el de l’ecologia. Les seves pràctiques van dirigides a fomentar el disseny obert, l’intercanvi de coneixements i la creativitat col·lectiva, aplicats a la reutilització en diferents contextos i situacions.
  Des de la creació de Makea Tu Vida com a grup d’acció l’any 2006, el seu treball s’ha centrat en la generació d’estratègies de participació que visibilitzen la problemàtica dels residus, la conscienciació sobre l’ús dels recursos i els hàbits de consum, i la transformació de l’hàbitat en les seves múltiples dimensions (espai públic, comunitari i privat).

  2017
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • LIBRÚJULA

  Librújula és una revista en paper bimestral i també el portal digital www.librujula.com, un espai per parlar de les novetats editorials i el món dels llibres. Fabra i Coats - Fàbrica de Creació ofereix a l'equip un punt de trobada en un entorn còmode, pràctic i inspirador.

  2017
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • LA NAVE VA

  Aquesta és una entitat de professionals de les arts escèniques, l'educació social i la pedagogia que es dediquen a desenvolupar projectes artístics i de formació per promoure el teatre com a procés d'aprenentatge i transformació social. La base de la seva feina és el teatre, que permet abordar els conflictes de l’ésser humà i la recerca de la seva comprensió.

  2017
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • L'AFLUENT

  La cooperativa L’afluent neix de l'experiència de quinze anys al capdavant del bar Heliogàbal de Gràcia. Actualment treballa per engegar un projecte pilot a l’espai del bar de Fabra i Coats Fàbrica de Creació, un model de bar restaurant basat en les necessitats i inquietuds dels treballadors i residents a la fàbrica. Paral·lelament, també ofereix serveis de producció tècnica i artística, especialment en l'àmbit de la música, i conduirà alguns projectes puntuals a la fàbrica. Fora d’ella, L’afluent gestiona integralment la Sala BeGood del Poblenou, tant pel que fa a l'espai del bar com al comissariat artístic.

  2017
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • INFINDIE

  Infindie és una plataforma global, creativa i social, en un entorn web, en la qual cineastes independents i la comunitat audiovisual produeixen i intercanvien imatges de cinema mitjançant l’ús de llicències d’autor obertes sense que hi hagi intercanvi de diners.Així es dóna accés a nous mètodes i processos d’expressió creativa tant per a llargmetratges, documentals i curtmetratges com per a videoclips i narratives audiovisuals. Infindie fomenta i estimula la producció independent de contingut audiovisual en oferir una solució per a creadors audiovisuals en situació de desavantatge en la indústria cinematogràfica.

  2017
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Idensitat

  IDENSITAT és un projecte d'art que experimenta, mitjançant processos creatius, formes d'incidir en el territori en les seves dimensions espaial, temporal i social. S'articula com a sistema que incorpora altres projectes, accions o intervencions que es desenvolupen en diferents espais i contextos. Impulsa un conglomerat d'estratègies per dur a terme activitats que combinen investigació, producció, gestió, educació i comunicació. Un sistema fonamentat en dinàmiques col·laboratives per posar en relació les pràctiques artístiques contemporànies amb altres disciplines, i desenvolupar mecanismes connectables a determinades òrbites de l'espai social.

  2017
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • FUNFANFEST

  FUNFANFEST és un festival i també una plataforma de treball en xarxa amb creatius, col·lectius i organitzacions locals i internacionals que desenvolupen projectes vinculats a l’autoedició gràfica i sonora. El FUNFANFEST ha viscut dues edicions: l’any 2015, a manera de projecte pilot, es va desenvolupar a l’Espai Jove Boca Nord, i el 2016 es va celebrar a l’Espai Bota de Fabra i Coats Fàbrica de Creació. El 2017 s’obre al públic en format de mostra acompanyat per un conjunt d’activitats com ara exposicions, instal·lacions, espais d’escolta sonora, xerrades, concerts, presentació de projectes editorials independents, etc.

  2017
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Escalera de incendios

  YGW és un festival d’art contemporani en el qual el protagonisme recau sobre un conjunt de galeries, espais creatius, artistes i projectes culturals emergents i independents: són aquests els que constitueixen l’avantguarda. YGW presenta al públic de manera propera les propostes més innovadores, i ho faa partir de rutes pels espais participants. És així com convida a la comprensió i a la reflexió al voltant de l’Art. YGW és el lloc per les ments inquietes; una celebració multidisciplinària de l’art contemporani a Barcelona
   

  2017
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • BDDANSA_EXPLICADANSA

  Explica Dansa és un projecte especialitzat en la formació i la creació de públics. La seva missió és professionalitzar les activitats per a espectadors i transmetre valors distintius de la dansa: educatius, socials i emocionals, fent una funció de mediació entre la dansa i el públic. El projecte, amb quinze anys de trajectòria, està codirigit pel ballarí Toni Jodar i la gestora artística Beatriu Daniel, i ofereix eines i claus de lectura per ser “millor públic”, poder reflexionar i convidar al debat sobre la dansa. Explica Dansa cada temporada introdueix al món de la dansa una mitjana de 10.000 espectadors nous.

  2017
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Agost Produccions

  Agost Produccions és una associació cultural que es va constituir el 2009 per a la producció de projectes escènics amb vinculació territorial (site-specifics), en motiu del projecte “Tres marges de Montjuïc” (2010). El col·lectiu, que existeix informalment des de 2006, va organitzar el cicle de concerts “Els Vespres de la UB” des de la primera fins a la desena edició (2006-2015). Des del 2009, Agost Produccions s’ha anat dedicant de forma més intensa al treball amb espectadors en l’àmbit de les arts escèniques, amb un interès creixent per la dimensió col·lectiva del públic. Aquestes tres línies de treball tan diferents s’han desenvolupat sempre des d’una sensibilitat comuna que busca la proximitat i el diàleg entre els artistes, el públic i el context.
   

  2017
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
2016

ASOCIACIONS PROFESSIONALS

 • CIMAM International Committee for Museums and Collections of Modern Art

  Directors i curadors d’institucions dedicades a l’art modern i contemporani integren una organització internacional dedicada a la discussió d’assumptes filosòfics, ètics i pràctics relatius a la col·lecció i exhibició d’obres d’art dels segles XX i XXI.

  2016
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • AteCat

  AteCat és una associació sindical de tècnics de l'espectacle, autònoma i independent. Es gestiona de forma horitzontal i assembleària, fomentant la lliure participació. Treballa per regularitzar, professionalitzar i dignificar el sector de l'espectacle, en grups de treball orientats cap a la formació i l'assessorament legal.

  2016
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya

  L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya va néixer l’any 1981 com a organització de caràcter professional i sindical. Aglutina actors, actrius, directors i directores que desenvolupen la seva activitat a Catalunya.

  2016
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • AREC

  Organització sindical creada a principis del 2005, quan uns quants professionals de la regidoria es van reunir per tractar els problemes comuns que patien en desenvolupar la seva feina i van coincidir en la necessitat de crear una associació per defensar els seus interessos davant les administracions i les empreses del sector.

  2016
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • ACIMC

  L’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica es constitueix oficialment l’any 1992 amb la finalitat de sensibilitzar la societat i les institucions de la problemàtica de l’intèrpret de música clàssica així com representar, defensar i protegir els interessos professionals, econòmics, fiscals, laborals, socials i culturals dels seus afiliats i estimular, impulsar i promoure iniciatives que vagin en benefici dels seus socis.

  2016
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS

CREADORS

 • Obskené

  La companyia Obskené basa la seva creació en l'exploració de les diferents disciplines escèniques i fuig de la primacia del text, l'actor o el director, per entendre les arts escèniques com un autèntic treball en equip. Obskené es refereix a obscè, paraula que en la seva arrel grega vol dir fora (ob-) d'escena (-scè). En definitiva, la companyia Obskené vol mostrar en escena allò que fins ara s'ha amagat darrere el teló de fons. Busquen una creació obscena, descarada i contemporània.

  2016
  CREADORS
 • Natalia Carminati

  Natalia Carminati treballa en el desenvolupament de projectes multidisciplinaris a partir de la investigació sobre elements i comportaments de la identitat cultural i la realitat sociocultural. Cadena alimentària és un projecte de recerca i creació que fa servir diferents mitjans visuals i sensorials en un recorregut a través de la cadena de baules que genera i a la qual, alhora, l’ésser humà és (in)voluntariament sotmès, per respondre a determinades necessitats del sistema-mercat.

  2016
  CREADORS
 • Masha Petukhova

  Mitjançant un procés artístic basat en la intuïció, Masha Petukhova explora principalment els materials. Seduïda per la superfície tàctil de les bosses de cotó de colors brilants, les col·lecciona i hi medita. Experimenta amb elements de colors, formes i simbolismes diversos, i crea peces complexes que es reflecteixen subtilment en una instal·lació on la juxtaposició amb la naturalesa original del material genera llum i humor. Masha Petukhova treballa actualment en una instal·lació sobre les rutines, les experiències i els records de les dones.

  2016
  CREADORS
 • La Innombrable

  Els integrants d’aquest col·lectiu es troben per primera vegada l’any 2013 participant en un taller de dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett. Acabat el taller, es constitueixen en  laboratori de creació i experimentació teatral, sota la premissa d’intentar obrir un espai de reflexió crítica, recerca i intercanvi entorn de qüestions que concerneixen la societat contemporània. Les seves diverses pràctiques estan orientades cap a la investigació, l’anàlisi, l’escriptura i la posada en escena de peces teatrals.

  2016
  CREADORS
 • Konic Thtr

  Una plataforma artística dedicada a la creació contemporània especialment interessada en explorar els territoris comuns entre art, ciència i noves tecnologies. Estan centrats en l’aplicació de les tecnologies interactives a l’art.

  2016
  CREADORS
 • Katerina Ashche

  El focus del treball de Katerina es troba en les històries que reflexionen sobre el rol de ser dona i realment ser-ho. Al seu projecte My grandmother's fabric, l’artista aborda aquesta temàtica mitjançant la creació d’una instal·lació basada en la història de Valentina Ivanova, la seva àvia. La instal·lación està feta de precioses teles tallades en forma de bandes tacades de sang.

  2016
  CREADORS
 • Juan Antonio Cerezuela

  I Wish I Was Warhol, But I’m Just an Unknown Artist és un projecte en el qual Juan Antonio Cerezuela reflexiona sobre la invisibilitat de molts artistes avui dia, l’abisme que hi ha entre el procés de creació i producció de l’artista, i el mercat i el consum de l’obra artística que introdueix l’artista en el circuit professional de l’art.

  2016
  CREADORS
 • Generació Feliç

  Després de molts anys sobre els escenaris com a músics en diverses formacions, l’any 2014 Joan Colomo, Edu Pou, Sara Fontán i M. A. Blanca van unir forces per portar a terme Després de la generació feliç.  Un any després, amb ganes de continuar hibridant disciplines i treballant sinergies entre artistes, construeixen Càsting de balls per canviar el món, un nou repte narratiu on el públic assistent a l'espectacle té una participació directa.

  2016
  CREADORS
 • Fèlix Vinyals

  Fèlix Vinyals ens barreja constants vitals del cos humà amb l’electrònica per crear una nova modalitat d’art que ell anomena “art biotrònic”: lectura d’ones cerebrals, contacte físic entre persones per crear música, il·luminacions a ritme dels batecs del cor reals de la gent... no hi ha límits. El seu treball tan aviat consisteix a crear obra nova com a fer docència. És el director del postgrau Arduino i creativitat digital de la UPC i imparteix tallers i seminaris sobre art digital.

  2016
  CREADORS
 • Eulàlia Garcia Valls

  Sempre li ha inquietat saber per què el sistema de l’art funciona tal com ho fa. En projectes anteriors ha examinat els conceptes de l'autoria i l'autoritat de l'artista i també la individualitat original de l'obra d'art. Ara, amb Sometimes it is misplayed, Eulàlia Garcia Valls pretén alterar l'espai expositiu “propi” de l'art (allà on acudim per contemplar), la funció de les exposicions i el sentit d’exposar.

  2016
  CREADORS
 • Els Malnascuts

  Creat el 2014 en col·laboració amb la Sala Beckett, Els Malnascuts és una plataforma dirigida a joves de 18 a 30 anys interessats en la creació d’un espectacle escènic on se’ls ofereix les eines i l’espai necessari per dur-ho a terme. L’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar la creació d’una peça lliure de criteris comercials per fomentar la recerca, la pedagogia i la difusió de les arts escèniques.

  2016
  CREADORS
 • Eduardo Ruíz

  Europe’s Living a Celebration recupera les promeses de futur d'una Comunitat Europea en decadència. Un exemple són els bitllets d’euro T-382, que contenen motius de la història de la construcció d’Europa. A l’anvers, tots els bitllets contenen dibuixos de portes i finestres que simbolitzen el flux de persones i l’obertura entre països. Els dissenys dels bitllets signifiquen l’inici d’aquest projecte; les fronteres que limiten l’entrada de refugiats que arriben a Europa signifiquen el seu final.

  2016
  CREADORS
 • Didógenes

  Arxiu sobre la privacitat pública del col·lectiu Didógenes pretén visualitzar la nostra falta de consciència sobre la poca privacitat del món virtual actual. Com que no tenim el pes de l’objecte o del document físic a la mà, fem com si no existís i per tant no hem de patir pel seu contingut, tot i que sigui molt personal. Però què passaria si algú es dediqués a recopilar aquests documents personals que oblidem en un món virtual amb unes dimensions de les quals encara ens manca consciència?

  2016
  CREADORS
 • Dei Furbi

  La companyia Dei Furbi va ser fundada per Gemma Beltran el 2002. Al llarg dels dotze anys d’existència Dei Furbi ha creat i posat en escena vuit espectacles fonamentats en la revisió, l’actualització i la perversió de temes universals, amb un to deliberadament còmic i alhora profundament humà. Dei Furbi es caracteritza per la creació col·lectiva a partir de la perspectiva que ofereix la pràctica teatral relacionada amb la tradició de l'actor com a centre, subjecte i objecte de l'acció dramàtica. Destaca per la vitalitat, l’energia i el ritme en la utilització d’un ampli ventall de recursos com la dansa, el cant a cappella i la màscara.

  2016
  CREADORS
 • Crossing Blooders

  Crossing Blooders / Cultura sense fronteres és un projecte de Gemma Peramiquel i Elisenda Vallès sobre la mobilitat de les persones per desenvolupar vies artístiques d'integració social. La iniciativa coordina tallers i trobades culturals en què la dansa-moviment i la performance es converteixen en una eina clau. La participació de persones amb perfils i procedències molt diferents enriqueix aquesta experiència d'intercanvis. L'objectiu és el treball local per assolir un efecte dòmino i anar més enllà.

  2016
  CREADORS
 • Companyia Solitària de Teatre

  Companyia Solitària de Teatre és una formació que comparteix la filosofia de fer un teatre que es pugui retroalimentar dels seus coneixements com a grup, els seus caràcters i el seu humor. Treballen en la recerca d’un llenguatge compromès, poètic i sense efectismes. El 7 de desembre de 2015 van estrenar Filla del seu pare al Festival Temporada Alta, una versió de Hedda Gabler d’Ibsen escrita per Aleix Aguilà i dirigida per Pau Miró.

  2016
  CREADORS
 • Ayelen Peressini

  Amb base a Barcelona, Ayelen treballa amb escultura, disseny i arquitectura. Explora les relacions de dualitat existents entre la força i la fragilitat de certs materials, formes i espais. Interessada per la relació que hi ha entre l’interior i l’exterior, observa els llocs on vivim, com també la manera com els construïm, els percebem i ens hi relacionem.

  2016
  CREADORS
 • Agitart

  Sota la direcció de Roger Fernández Cifuentes i Gianluca Vincentini, la Companyia AGITART crea formes d’art úniques i estimulants i provoca col·laboracions interdisciplinàries per a posades en escena formals i alternatives. Amb els encàrrecs de coreògrafs nacionals i internacionals, alguns d’establerts i d’altres emergents, la companyia és pionera dels nous desenvolupaments de la dansa.

  2016
  CREADORS
 • El Eje

  Soliloquejar amb algú, el nou espectacle de la companyia El Eje, és un conte urbà que reflexiona sobre la individualitat, sobre la col·lectivitat i sobre la solitud del ciutadà urbà contemporani. Utilitzant el soliloqui, la companyia dóna veu a una sèrie de personatges perduts que habiten una ciutat qualsevol i remarca la interconnexió que hi ha entre ells.

  2016
  CREADORS

PROJECTES ASSOCIATS

 • Za!

  Spazzfrica Ehd & Papadu Pau són ZA! Dos músics, més de dos instruments, gairebé tots els sons: des de ritmes ancestrals, free jazz i psicodèlia fins a electrònica analògica i múltiples capes de loops. Porten des del 2010 passejant la seva música rave post-world-free-WTF pel món i compten amb més de 400 concerts a les seves esquenes.

  2016
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Sant Andreu Contemporani

  Un programa públic dedicat a la promoció i difusió de l’art emergent que abasta des del barri de Sant Andreu i la ciutat de Barcelona a tot Catalunya. Convoquen un premi d’art jove, ofereixen beques per a la producció d’obres i fan propostes adreçades a la formació i professionalització de l’art emergent.

  2016
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Mixtur

  Un col·lectiu artístic dedicat a la creació, pedagogia i difusió de la música contemporània, especialment d’aquella compromesa amb la recerca. No se centren només en el fenomen sonor en sí mateix, sinó que valoren especialment la interacció amb d’altres disciplines.

  2016
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Mishima

  Creat a Barcelona el 1999 i format per David Carabén, Alfons Serra, Marc Lloret, Dani Vega i Xavi Caparrós, aquest grup amb nom d’escriptor japonès s’ha convertit en un referent del pop independent més intel·ligent del panorama musical català. Amb unes lletres amb qualitat literària, les cançons de David Carabén i els seus apleguen el millor del pop i el millor de la cançó d’autor. El 2014 van treure L’ànsia que cura, amb dotze cançons que mostren la maduresa de la formació.

  2016
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Màster Prodart

  Arran de la col·laboració amb el màster de Producció i Investigació Artística de la Universitat de Barcelona, iniciada l’any 2015, Fabra i Coats ofereix espais de treball a una sèrie d’alumnes de la línia "Art i contextos intermèdia" perquè desenvolupin els seus projectes finals a la fàbrica de creació en el marc del programa de residències "FiC-ProdArt".

  2016
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Livemedia

  LIVEMEDIA ubica la seva actuació en els àmbits dels nous mitjans de comunicació, les arts i les cultures a partir del respecte a la diversitat de les cultures, les seves expressions i formes de coneixement. El seu objectiu és construir xarxes de cooperació i interacció en línia que responguin a les necessitats d'individus, comunitats, organitzacions i institucions artístiques i culturals, en els àmbits local i global, pel que fa al vídeo en línia com a mitjà creatiu i transformatiu.

  2016
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Insectotròpics

  Companyia artística que neix el 2011 a Barcelona arrel de la unió d’artistes de trajectòries de diferents àmbits i llenguatges amb ganes d’experimentar la fusió i interacció de les seves diferents disciplines per a la creació de nous espectacles multidisciplinars. Es centra en desenvolupar una nova forma de relació amb el món de les arts i en la recerca d’un llenguatge propi i poc habitual.

  2016
  PROJECTES ASSOCIATS
 • IGLOR – Soluciones Audiovisuales Avanzadas

  Iniciativa en directa col·laboració amb el programa Barcelona Laboratori. Està especialitzada en l’assessorament i desenvolupament d’aplicacions relacionades amb streaming i distribució de continguts a través de les xarxes telemàtiques. S’ha de destacar les seves aportacions amb el disseny d'aplicacions per al SonarKids o el Teatre del Liceu.

  2016
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Festival MIRA!

  Aquest festival independent se celebra cada novembre a Fabra i Coats i ofereix als espectadors experiències artístiques d’alta qualitat centrades en l’avantguarda creativa en els camps de la música i l’audiovisual.

  2016
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Bar

  BAR és una organització dedicada a promoure l'intercanvi artístic a través de residències, col·laboracions locals, nacionals i internacionals i el desenvolupament d'un programa públic que sorgeix de projectes de comissariat i de recerca.

  2016
  PROJECTES ASSOCIATS

VIVER DE PROJECTES CULTURALS

 • Transformas

  TransFORMAS és una associació de professionals que a partir dels seus projectes i intervencions investiga la relació entre Arts Escèniques i Transformació, situant les persones en el centre de les seves accions i apuntant a un alt impacte en la comunitat en els projectes que desenvolupa. Referent en la creació artística per al impacte comunitari aplicada en contexts d' exclusió social i en resolució de conflictes.

  2016
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Tempesta

  Tempesta vol ser un referent en la comercialització de llibres mitjançant esdeveniments i intervencions “creativoculturals” reubicant el llibre en espais quotidians. És un projecte que té com a objectiu recuperar l’atractiu del llibre des de la seva condició de potenciador del pensament crític, la imaginació i la transformació individual i col·lectiva, portant-lo a tots els àmbits de la vida quotidiana per tal d’estimular el públic.

  2016
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Platoniq

  Platoniq duu a terme una tasca d'investigació i innovació social des de la tecnologia i el treball en xarxa, ideant estratègies que generin noves formes d'articulació, comunicació, investigació, formació i producció cultural. Actualment centra les seves línies de recerca en els sistemes de microfinançament de la cultura a Internet, especialment a través de la seva xarxa social de finançament col·lectiu Goteo.org; el potencial dels ciutadans i els creadors en els processos d’innovació; els nous models d'economia col·laborativa, i metodologies que fomentin el treball cooperatiu i la cocreació.

  2016
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Pedra

  Pedra és una companyia de direcció d’art i vestuari creada per Marina Pujadas i Sofía Zunino l’any 2015. Estan especialitzades en el disseny de vestuari i l’exploració tèxtil. Creen i fabriquen posades en escena, universos visuals i conceptuals. Posen la creativitat al servei de la cultura en totes les seves expressions. Se serveixen de les eines que calgui, de l’ordinador a la màquina de cosir. I, si cal, les inventen. L’objectiu és materialitzar la imaginació.

  2016
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • maTICs Barcelona

  maTICs Barcelona és un col·lectiu de persones interessades en les arts digitals que elabora projectes artístics tant públics com privats. S'articula a través d'una plataforma en línia on els més de seixanta socis es poden promocionar i relacionar per crear sinergia i optar a convocatòries laborals proposades per maTICs. A més, maTICs Barcelona organitza tallers de formació en les arts digitals: realitat virtual, arts visuals, impressió 3D... en diferents punts de l'àrea metropolitana.

  2016
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Makea

  Makea és una associació cultural sense ànim de lucre amb caràcter social i educatiu que fomenta la reutilització creativa. Les seves línies de treball s’articulen entorn del disseny, la reutilització i la comunicació, fent un èmfasi especial en la creació de propostes per a l’hàbitat i la recerca de nous materials / tipologies a través de l’experimentació amb materials de rebuig per a la creació de noves situacions possibles. Aposten per un disseny participatiu i ecològic, enfront del dissenyador com a “maquillador de formes”.

  2016
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Librújula

  Librújula és el nou projecte de Toni Iturbe i Milo J. Krmpotic', respectivament director i redactor en cap de la revista Qué Leer entre 2008 i 2015. Es tracta d’un portal digital i una publicació en paper dedicats a l’actualitat literària i editorial: crítica de les darreres novetats, entrevistes, reportatges, cròniques periodístiques... Tot això des de l’afany de participar d’una àmplia conjura de lectors.

  2016
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Let's Sound

  Let's Sound és una empresa de nova creació integrada per professionals de la producció de so i la música per a audiovisuals dedicada a oferir solucions integrals de producció d'àudio, des de la captació del so directe i el disseny sonor fins a la composició musical i la barreja final, en els àmbits del cinema, la publicitat, la televisió i internet.

  2016
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • La pell de la ciutat

  La pell de la ciutat és un projecte participatiu i educatiu per viure, conèixer i construir l’espai públic de, des de i per a les persones. El treball se centra en la infància com a col·lectiu i utilitza eines innovadores (la consciència corporal, les narratives visuals i el disseny participat) per transformar el territori, potenciar la cohesió social i millorar la qualitat de vida de l’entorn, del barri, de la ciutat...

  2016
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Kalliópê

  Kalliópê treballa en la creació d’un conjunt d’eines tecnològiques que facilita comunicar amb grans audiències, permetent utilitzar l'espai físic com a element narratiu. Actualment desenvolupa el seu programari a partir de peces artístiques, espectacles en directe i esdeveniments culturals.

  2016
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Infindie

  ­­Infindie és una plataforma global, creativa i social a la web, en què els cineastes independents i la comunitat audiovisual produeixen i intercanvien preses de cinema mitjançant l’ús de llicències d’autor obertes sense fer servir diners; així donen accés a nous mètodes i processos d’expressió creativa, tant per a llargmetratges, documentals i curtmetratges com per a videoclips i narratives audiovisuals. Infindie fomenta i estimula la producció independent de contingut audiovisual en oferir una solució per a creadors audiovisuals en situació de desavantatge en la indústria cinematogràfica.

  2016
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Explica Dansa

  Explica Dansa és un projecte especialitzat en dansa per a la formació i creació de públics. Està concebut com a eina pedagògica basada en Accions-Parlades que amb un mínim de necessitats tècniques s'adapten a una diversitat d'espais i situacions. Els objectius del projecte son, entre altres, difondre el llenguatge i la història de la dansa, familiaritzar el públic amb el moviment i la coreografia com a llenguatges significatius, i constatar la importància de la dansa com a forma de reflexió i d'auto-coneixement.

  2016
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Col·lectivaccions

  Col·lectivaccions és una iniciativa formativa que s’insereix en el sector artístic a la ciutat de Barcelona, i que treballa per tal d'establir futures xarxes professionals entre diferents agents i entitats, per tal d’intercanviar el coneixement especialitzat i el knowhow dels seus equips. Dirigida per José Antonio Delgado, Rachel Fendler i Judit Vidiella, i amb la col·laboració de l'Escola Llotja, Sala d'Art Jove, Fabra i Coats_Fàbrica de Creació i la participació de l'ESDAP, Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques, entre d'altres agents, institucions i professionals del sector.

  2016
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Coincidències

  Coincidències és una associació cultural nascuda a Barcelona l’any 2013 amb la vocació de crear noves experiències culturals. Els seus objectius principals són generar noves maneres de consum i de relació amb la cultura, dinamitzar espais en perill de desús a través de la cultura, potenciar la identitat urbana de Barcelona i oferir, més que mers espectacles, experiències. El seu primer projecte és Terrats en Cultura: concerts, teatre, dansa i poesia als terrats de Barcelona.

  2016
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Agost Produccions

  Agost Produccions és una associació cultural constituïda el 2009 però que des de l’any 2006 ja organitza informalment el festival Els Vespres de la UB, que aquest any 2015 arriba a la desena edició. Els darrers anys s’ha especialitzat principalment en la formació i dinamització d’espectadors escènics, amb escoles i tallers en el marc del Festival Grec, La Seca - Espai Brossa, el Mercat de les Flors, Trapezi, Temporada Alta i Teatre Monumental de Mataró. També produeix espectacles teatrals en espais no convencionals i noves dramatúrgies.

  2016
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
2015

ASOCIACIONS PROFESSIONALS

 • CIMAM International Committee for Museums and Collections of Modern Art

  Directors i curadors d’institucions dedicades a l’art modern i contemporani integren una organització internacional dedicada a la discussió d’assumptes filosòfics, ètics i pràctics relatius a la col·lecció i exhibició d’obres d’art dels segles XX i XXI.

  2015
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • AteCat

  AteCat és una associació sindical de tècnics de l'espectacle, autònoma i independent. Es gestiona de forma horitzontal i assembleària, fomentant la lliure participació. Treballa per regularitzar, professionalitzar i dignificar el sector de l'espectacle, en grups de treball orientats cap a la formació i l'assessorament legal.

  2015
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya

  L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya va néixer l’any 1981 com a organització de caràcter professional i sindical. Aglutina actors, actrius, directors i directores que desenvolupen la seva activitat a Catalunya.

  2015
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya

  Ballarins, coreògrafs, pedagogs, especialistes en salut i dansa, productors i gestors culturals, mànagers... Tota mena de professionals de la dansa a Catalunya són presents en una associació de caràcter sindical que també s’ocupa de defensar els interessos dels estudiants d’aquesta disciplina.

  2015
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • AREC

  Organització sindical creada a principis del 2005, quan uns quants professionals de la regidoria es van reunir per tractar els problemes comuns que patien en desenvolupar la seva feina i van coincidir en la necessitat de crear una associació per defensar els seus interessos davant les administracions i les empreses del sector.

  2015
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • ACIMC

  L’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica es constitueix oficialment l’any 1992 amb la finalitat de sensibilitzar la societat i les institucions de la problemàtica de l’intèrpret de música clàssica així com representar, defensar i protegir els interessos professionals, econòmics, fiscals, laborals, socials i culturals dels seus afiliats i estimular, impulsar i promoure iniciatives que vagin en benefici dels seus socis.

  2015
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS

CREADORS

 • Rubén Oliva

  Quan l'ús del llenguatge queda a mercè de jocs en els quals les significacions es barregen, el que queda no és una sèrie de dígits als quals s'assigna un fonema i que, units, donen nom al que existeix, sinó una implosió. La paraula queda com el resultat d'un objecte sotmès al buit, per esdevenir forma. Acció, codi i estructura, de Rubén Oliva, és un projecte d'investigació artística en dialèctica negativa, híbrid i conflictiu, que tracta sobre la possibilitat de construir un llegat literari virtual compartit.

  2015
  CREADORS
 • RED 927

  L’actriu Elisabet Fernández i el poeta Jose Luis Cabeza són els fundadors de Red 927, que va néixer l’any 2000 com a formació artística. Amb els anys, Red 927 ha esdevingut de manera natural una plataforma especialitzada en literatura oral i ha desenvolupat el seu treball en diferents plans: l’organització d’esdeveniments (Poetry Slam Barcelona, Festival Santa Coloma Spoken Word, Santako Poetry Slam), aula de poesia escènica i laboratori de recerca i creació teatral. En els seus muntatges apleguen diferents disciplines: teatre, poesia, música i visuals.

  2015
  CREADORS
 • NAAG Collective

  El projecte Definicions interactives, desenvolupat per NAAG Collective, aposta per replantejar la relació entre l’espectador i l’obra mitjançant una manera nova d’interpretar el concepte d’obra artística, segons la qual l’obra és una construcció autònoma i modelable segons la interacció que els espectadors —actius— tenen amb l’espai. El resultat és una instal·lació performàtica en la qual, registrant una interacció no deliberada amb uns sensors, el públic modifica directament la projecció base de la proposta de NAAG Collective.
   

  2015
  CREADORS
 • Miguel Andrés

  El projecte Untitled Exhibition(ism), de Miguel Andrés, neix amb la necessitat d’expressar i dialogar a través del cos per convertir-lo en una arma. En la recerca del més profund de l’ésser hi ha les qüestions fonamentals, i per a això cal travessar un procés que és precisament el que busca i assumeix l’artista per a la seva obra, amb el seu cos com a eina. Miguel Andrés i el seu equip desenvoluparan una sèrie de peces de videoart i fotografia relacionades amb la performance i l’art conceptual.

  2015
  CREADORS
 • Mariana Orozco de la Cruz

  Basant-se en els tradicionals diagrames mèdics, Mariana pretén emfatitzar i interpretar la relació que hi ha entre les malalties i els estats emocionals intensos de la nostra vida. El seu treball pren forma després d’una profunda introspecció i reflexió personal, que la porta a entendre la manera que té el cos de manifestar un estat emocional.

  2015
  CREADORS
 • Marcelo Salum

  Marcelo Salum treballa en la construcció de petites peces gràfiques i experiències espacials en l’entorn expositiu partint d’elements i imatges recollides en situacions singulars creades en l’espai urbà. Els materials corresponents al desenvolupament del treball es trien a partir d’aquestes situacions, amb la qual cosa es reafirma en una actuació tan lúdica i antiutilitària com sigui possible en l’espai de la ciutat.

  2015
  CREADORS
 • Laboratorio Escénico Los Menos

  El Laboratorio Escénico Los Menos neix el 2012 a la ciutat de Múrcia arran de la inquietud dels seus artistes per crear obres i experiències en llibertat total. Els integrants són artistes multidisciplinaris que treballen entre l’art visual, l’art escènic i la literatura. El grup ha presentat l’obra Oluz, estrenada el 2012, i també la versió literària amb el mateix títol. Després un llarg any d’entrenament, el Laboratorio està actualment immers en el projecte El sudor del signo.

  2015
  CREADORS
 • Konic Thtr

  Una plataforma artística dedicada a la creació contemporània especialment interessada en explorar els territoris comuns entre art, ciència i noves tecnologies. Estan centrats en l’aplicació de les tecnologies interactives a l’art.

  2015
  CREADORS
 • Helen Morgan

  Escriptora, investigadora i fotògrafa, Helen Morgan explora les migracions i la cartografia, l'exili i l'art, la cultura i la identitat. Desenvolupa projectes multimèdia sobre aquests temes que investiguen la pertinença i la comunitat a través de la història oral i les narratives visuals, connectant les persones amb les seves històries personals i socials per tal d'ampliar el diàleg sobre la migració.

  2015
  CREADORS
 • HandMadeDance

  HandMadeDance és un col·lectiu artístic format per Andrea Just i Neus Ledesma que crea i desenvolupa projectes multidisciplinars basats en el moviment. HMD basa els seus reptes artístics en la recerca de noves experiències per al públic i la experimentació amb nous formats escènics.

  2015
  CREADORS
 • Dei Furbi

  La companyia Dei Furbi va ser fundada per Gemma Beltran el 2002. Al llarg dels dotze anys d’existència Dei Furbi ha creat i posat en escena vuit espectacles fonamentats en la revisió, l’actualització i la perversió de temes universals, amb un to deliberadament còmic i alhora profundament humà. Dei Furbi es caracteritza per la creació col·lectiva a partir de la perspectiva que ofereix la pràctica teatral relacionada amb la tradició de l'actor com a centre, subjecte i objecte de l'acció dramàtica. Destaca per la vitalitat, l’energia i el ritme en la utilització d’un ampli ventall de recursos com la dansa, el cant a cappella i la màscara.

  2015
  CREADORS
 • Camila Cañeque

  El maig del 2015, Barcelona esdevindrà el port base del creuer més gran del món, una dada que resulta anecdòtica si tenim en compte els rècords batuts per la ciutat els últims anys. En aquest context d’invasions generals apareix El comité de bienvenida, un nou projecte de Camila Cañeque que es desenvolupa en tres actes i del qual fa temps que enllesteix els preparatius per al dia de la gran arribada.

  2015
  CREADORS
 • Art al Quadrat

  Art al Quadrat planteja la realització d’una peça de videoart en dos canals en la qual hi haurà una acció doble que duran a terme les dues components del grup (germanes bessones). L’acció consistirà a cuinar dues vegades un plat típic de Catalunya: una vegada amb aliments locals, biològics i/o de temporada, i una altra amb aliments processats, industrials o importats. Les diferències entre els plats resultants posaran en evidència diferents maneres de plantejar les polítiques del menjar.

  2015
  CREADORS
 • Andrea Ballesteros

  Phenomena espacio, d’Andrea Ballesteros, és un projecte de recerca i creació que es desenvolupa a partir d’unes càmeres de plàstic mal·leable. Moviment i deformació, transportació i interacció són alguns dels punts clau en el procés d’observació, anàlisi i desenvolupament d’aquesta intervenció.

  2015
  CREADORS
 • AmagatTeatre

  AmagatTeatre és una companyia italocatalana que va néixer l’any 2012 de la trobada entre Raissa Brighi i Francesca Romana Degl’Innocenti, actrius i directores, per al muntatge de l’espectacle Com una nina. El 2013 entra a formar part de la companyia la dramaturga Marta Calzada. Les seves produccions tenen predilecció pel teatre contemporani i senten la necessitat d’arribar a una comunicació total amb el públic, que no es basi només en la simple escolta, sinó en una implicació més profunda a través d’una forta relació de proximitat i utilitzant un llenguatge en què el vessant físic té el mateix valor que la paraula.

  2015
  CREADORS
 • Add+

  Add+ és un projecte musical en el qual l'experimentació i la imaginació es barregen amb elements més tradicionals i primaris. S'hi donen la mà diverses disciplines: la dansa, la música, l’audiovisual, etc. D'aquesta manera sorgeix la sinergia entre la interacció col·lectiva i compositiva. Add+ està integrat per Didak Fernández (bateria, samplers, electrònica) i Adri González (piano, teclats, talk box), més diversos col·laboradors i artistes convidats.

  2015
  CREADORS

PROJECTES ASSOCIATS

 • Za!

  Spazzfrica Ehd & Papadu Pau són ZA! Dos músics, més de dos instruments, gairebé tots els sons: des de ritmes ancestrals, free jazz i psicodèlia fins a electrònica analògica i múltiples capes de loops. Porten des del 2010 passejant la seva música rave post-world-free-WTF pel món i compten amb més de 400 concerts a les seves esquenes.

  2015
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Sant Andreu Contemporani

  Un programa públic dedicat a la promoció i difusió de l’art emergent que abasta des del barri de Sant Andreu i la ciutat de Barcelona a tot Catalunya. Convoquen un premi d’art jove, ofereixen beques per a la producció d’obres i fan propostes adreçades a la formació i professionalització de l’art emergent.

  2015
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Mixtur

  Un col·lectiu artístic dedicat a la creació, pedagogia i difusió de la música contemporània, especialment d’aquella compromesa amb la recerca. No se centren només en el fenomen sonor en sí mateix, sinó que valoren especialment la interacció amb d’altres disciplines.

  2015
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Mishima

  Creat a Barcelona el 1999 i format per David Carabén, Alfons Serra, Marc Lloret, Dani Vega i Xavi Caparrós, aquest grup amb nom d’escriptor japonès s’ha convertit en un referent del pop independent més intel·ligent del panorama musical català. Amb unes lletres amb qualitat literària, les cançons de David Carabén i els seus apleguen el millor del pop i el millor de la cançó d’autor. El 2014 van treure L’ànsia que cura, amb dotze cançons que mostren la maduresa de la formació.

  2015
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Livemedia

  LIVEMEDIA ubica la seva actuació en els àmbits dels nous mitjans de comunicació, les arts i les cultures a partir del respecte a la diversitat de les cultures, les seves expressions i formes de coneixement. El seu objectiu és construir xarxes de cooperació i interacció en línia que responguin a les necessitats d'individus, comunitats, organitzacions i institucions artístiques i culturals, en els àmbits local i global, pel que fa al vídeo en línia com a mitjà creatiu i transformatiu.

  2015
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Insectotròpics

  Companyia artística que neix el 2011 a Barcelona arrel de la unió d’artistes de trajectòries de diferents àmbits i llenguatges amb ganes d’experimentar la fusió i interacció de les seves diferents disciplines per a la creació de nous espectacles multidisciplinars. Es centra en desenvolupar una nova forma de relació amb el món de les arts i en la recerca d’un llenguatge propi i poc habitual.

  2015
  PROJECTES ASSOCIATS
 • IGLOR – Soluciones Audiovisuales Avanzadas

  Iniciativa en directa col·laboració amb el programa Barcelona Laboratori. Està especialitzada en l’assessorament i desenvolupament d’aplicacions relacionades amb streaming i distribució de continguts a través de les xarxes telemàtiques. S’ha de destacar les seves aportacions amb el disseny d'aplicacions per al SonarKids o el Teatre del Liceu.

  2015
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Festival MIRA!

  Aquest festival independent se celebra cada novembre a Fabra i Coats i ofereix als espectadors experiències artístiques d’alta qualitat centrades en l’avantguarda creativa en els camps de la música i l’audiovisual.

  2015
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Barcelona Laboratori

  Un programa de l’Ajuntament de Barcelona dedicat a posar les condicions per ampliar la base creativa de la ciutat en tots els àmbits de l’art i el pensament. Aposten per aquelles iniciatives que creen espais de risc, prova i assaig, i potencien la formació, les residències i els intercanvis artístics. Un dels seus projectes més destacats són les Fàbriques de Creació.

  2015
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Bar

  BAR és una organització dedicada a promoure l'intercanvi artístic a través de residències, col·laboracions locals, nacionals i internacionals i el desenvolupament d'un programa públic que sorgeix de projectes de comissariat i de recerca.

  2015
  PROJECTES ASSOCIATS

VIVER DE PROJECTES CULTURALS

 • Transformas

  TransFORMAS és una associació de professionals que a partir dels seus projectes i intervencions investiga la relació entre Arts Escèniques i Transformació, situant les persones en el centre de les seves accions i apuntant a un alt impacte en la comunitat en els projectes que desenvolupa. Referent en la creació artística per al impacte comunitari aplicada en contexts d' exclusió social i en resolució de conflictes.

  2015
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Tàndem Entertainment

  Tàndem Entertainment és una productora audiovisual de nova creació que té com a objectiu produir llargmetratges, documentals i sèries de televisió. Afronten els reptes del mercat apostant per l'anàlisi prèvia de tendències, el desenvolupament de projectes (centrant-se especialment en l'escriptura del guió), l'adequació dels projectes a la indústria actual i el treball en equip.

  2015
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Shook Down

  Shook Down és un col·lectiu cultural amb base a Barcelona que al llarg dels últims tres anys ha evolucionat de bloc musical a segell discogràfic, promotora de concerts i revista impresa de temàtica musical. Actualment estan centrats a consolidar la seva edició impresa (Shook down UNDERZINE) i el segell discogràfic que acompanya les seves publicacions.

  2015
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Señalarte

  Señalarte és un grup de professionals relacionats amb el disseny urbà que investiga, qüestiona i experimenta amb els processos comunicatius en l'espai públic. Participen en el diàleg entre la ciutat i la societat per mitjà de l'estudi dels continguts, llenguatges i suports dels sistemes d'informació urbans, amb la finalitat de crear projectes en què convergeixin diferents disciplines, en defensa d'un espai públic sense barreres comunicatives.

  2015
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Platoniq

  Platoniq duu a terme una tasca d'investigació i innovació social des de la tecnologia i el treball en xarxa, ideant estratègies que generin noves formes d'articulació, comunicació, investigació, formació i producció cultural. Actualment centra les seves línies de recerca en els sistemes de microfinançament de la cultura a Internet, especialment a través de la seva xarxa social de finançament col·lectiu Goteo.org; el potencial dels ciutadans i els creadors en els processos d’innovació; els nous models d'economia col·laborativa, i metodologies que fomentin el treball cooperatiu i la cocreació.

  2015
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Panorama 180

  L'associació Panorama 180 neix l'any 2010 com una entitat sense ànim de lucre per dur a terme activitats culturals amb especial atenció a les noves formes de producció i distribució audiovisual i a les possibilitats que ofereixen les llicències Creative Commons (CC). Organitza el BccN Barcelona Creative Commons Film Festival i el CC MAD Madrid Creative Commons Film Festival, a més de realitzar tallers, xerrades i col·laboracions. BccN és l'únic festival de cinema dedicat per complet a obres sota llicència Creative Commons i que es pot copiar.

  2015
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Makea

  Makea és una associació cultural sense ànim de lucre amb caràcter social i educatiu que fomenta la reutilització creativa. Les seves línies de treball s’articulen entorn del disseny, la reutilització i la comunicació, fent un èmfasi especial en la creació de propostes per a l’hàbitat i la recerca de nous materials / tipologies a través de l’experimentació amb materials de rebuig per a la creació de noves situacions possibles. Aposten per un disseny participatiu i ecològic, enfront del dissenyador com a “maquillador de formes”.

  2015
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Librújula

  Librújula és el nou projecte de Toni Iturbe i Milo J. Krmpotic', respectivament director i redactor en cap de la revista Qué Leer entre 2008 i 2015. Es tracta d’un portal digital i una publicació en paper dedicats a l’actualitat literària i editorial: crítica de les darreres novetats, entrevistes, reportatges, cròniques periodístiques... Tot això des de l’afany de participar d’una àmplia conjura de lectors.

  2015
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Let's Sound

  Let's Sound és una empresa de nova creació integrada per professionals de la producció de so i la música per a audiovisuals dedicada a oferir solucions integrals de producció d'àudio, des de la captació del so directe i el disseny sonor fins a la composició musical i la barreja final, en els àmbits del cinema, la publicitat, la televisió i internet.

  2015
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • La Taula

  La Taula és un col·lectiu que sorgeix de la posada en comú d’interessos, experiències i inquietuds que relacionen els llenguatges artístics, el desenvolupament personal i la transformació social. El projecte parteix de tres iniciatives formades per persones amb perfils diversos que tenen com a objectiu comú generar continguts i projectes culturals de qualitat, innovadors i compromesos socialment. La comunicació, la gestió, la consultoria i la mediació cultural són els àmbits en què La Taula desenvolupa la seva activitat.

  2015
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Explica Dansa

  Explica Dansa és un projecte especialitzat en dansa per a la formació i creació de públics. Està concebut com a eina pedagògica basada en Accions-Parlades que amb un mínim de necessitats tècniques s'adapten a una diversitat d'espais i situacions. Els objectius del projecte son, entre altres, difondre el llenguatge i la història de la dansa, familiaritzar el públic amb el moviment i la coreografia com a llenguatges significatius, i constatar la importància de la dansa com a forma de reflexió i d'auto-coneixement.

  2015
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Diagrama Polar

  Diagrama Polar es dedica a donar solucions sonores completes a obres audiovisuals per a plataformes com el cinema, la televisió i internet. Ofereix serveis de sonorització i doblatge per a la indústria de l'entreteniment i els mitjans de comunicació i aporta una visió personal, conceptual i narrativa de l'àudio com a element indispensable en el desenvolupament d'una obra audiovisual.

  2015
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Coincidències

  Coincidències és una associació cultural nascuda a Barcelona l’any 2013 amb la vocació de crear noves experiències culturals. Els seus objectius principals són generar noves maneres de consum i de relació amb la cultura, dinamitzar espais en perill de desús a través de la cultura, potenciar la identitat urbana de Barcelona i oferir, més que mers espectacles, experiències. El seu primer projecte és Terrats en Cultura: concerts, teatre, dansa i poesia als terrats de Barcelona.

  2015
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Anna Carreras

  Anna Carreras investiga i desenvolupa projectes multimèdia de comunicació interactiva. Fent ús de tecnologies interactives (realitat virtual, realitat augmentada, pantalles multitàctils, sensòrica, etc.) dissenya i produeix instal·lacions, aplicacions mòbils, jocs i experiències sensorials tot enllaçant-les amb les xarxes socials. Aquestes instal·lacions es poden aplicar al sector de la museografia, l’educació, espectacles (teatre i dansa), arquitectura o esdeveniments.

  2015
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Andrés Pérez López

  andresperezlopez és una proposta de creació, experimentació i divulgació d'eines tecnològiques lliures aplicades a la creació artística multimèdia i interactiva, que fa especial èmfasi en la utilització del so com a font, mitjà o finalitat. Entre altres línies, el projecte se centra actualment en camps de desenvolupament com ara la interactivitat amb el so 3D, la sincronització de vídeo i il·luminació amb música, o l'exploració artística en la sonificació i visualització de so. El projecte el porta a terme Andrés Pérez López, enginyer i músic, especialista en tecnologia musical.

  2015
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Agost Produccions

  Agost Produccions és una associació cultural constituïda el 2009 però que des de l’any 2006 ja organitza informalment el festival Els Vespres de la UB, que aquest any 2015 arriba a la desena edició. Els darrers anys s’ha especialitzat principalment en la formació i dinamització d’espectadors escènics, amb escoles i tallers en el marc del Festival Grec, La Seca - Espai Brossa, el Mercat de les Flors, Trapezi, Temporada Alta i Teatre Monumental de Mataró. També produeix espectacles teatrals en espais no convencionals i noves dramatúrgies.

  2015
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Agata Baizán

  Inicialment formada en ciències, després especialitzada en comunicació, Agata Baizán ha desenvolupat projectes de comunicació, disseminació i divulgació, així com iniciatives artístiques i audiovisuals. Actualment està desenvolupant el projecte Artistes en la ciència, en el qual genera espais d'interacció per al desenvolupament de noves formes d'expressió entre artistes i investigadors; a més està produint l'obra ICSI: ciència al teatre, de Carl Djerassi.

  2015
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
2014

ASOCIACIONS PROFESSIONALS

 • CIMAM International Committee for Museums and Collections of Modern Art

  Directors i curadors d’institucions dedicades a l’art modern i contemporani integren una organització internacional dedicada a la discussió d’assumptes filosòfics, ètics i pràctics relatius a la col·lecció i exhibició d’obres d’art dels segles XX i XXI.

  2014
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • AteCat

  AteCat és una associació sindical de tècnics de l'espectacle, autònoma i independent. Es gestiona de forma horitzontal i assembleària, fomentant la lliure participació. Treballa per regularitzar, professionalitzar i dignificar el sector de l'espectacle, en grups de treball orientats cap a la formació i l'assessorament legal.

  2014
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya

  L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya va néixer l’any 1981 com a organització de caràcter professional i sindical. Aglutina actors, actrius, directors i directores que desenvolupen la seva activitat a Catalunya.

  2014
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya

  Ballarins, coreògrafs, pedagogs, especialistes en salut i dansa, productors i gestors culturals, mànagers... Tota mena de professionals de la dansa a Catalunya són presents en una associació de caràcter sindical que també s’ocupa de defensar els interessos dels estudiants d’aquesta disciplina.

  2014
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • AREC

  Organització sindical creada a principis del 2005, quan uns quants professionals de la regidoria es van reunir per tractar els problemes comuns que patien en desenvolupar la seva feina i van coincidir en la necessitat de crear una associació per defensar els seus interessos davant les administracions i les empreses del sector.

  2014
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • ACIMC

  L’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica es constitueix oficialment l’any 1992 amb la finalitat de sensibilitzar la societat i les institucions de la problemàtica de l’intèrpret de música clàssica així com representar, defensar i protegir els interessos professionals, econòmics, fiscals, laborals, socials i culturals dels seus afiliats i estimular, impulsar i promoure iniciatives que vagin en benefici dels seus socis.

  2014
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS

CREADORS

 • Xavi Torrents

  “Torrents 365 Experiment” és el projecte de Xavi Torrents (músic, productor i dj de la ciutat) en el qual crea, produeix, mescla, masteritza i finalment publica cada dia de l'any 2014 una cançó diferent. El primer cap de setmana de cada mes farà un concert gratuït en què presentarà les 30 o 31 cançons del mes anterior, i la primera setmana de gener de 2015 farà un concert de dotze hores en què presentarà totes les cançons del projecte.

  2014
  CREADORS
 • TZS Produccions

  TZS.produccions neix com a companyia teatral per portar a l'escenari obres de teatre de petit format d'autors contemporanis. Amb aquest propòsit, ha reunit un equip de dotze professionals (director, actors, músic, escenògraf, il·luminador, entrenador de lluita escènica, productora executiva, vestuari, dissenyador) per fer possible tot el procés de creació, des de la idea fins a la seva explotació. El seu primer espectacle, Ara que ho tenim tot, de l'autor nord-americà Lee Blessing, actualment en procés d'assajos, s'estrenarà abans de l'estiu al Teatre Regina de Barcelona.

  2014
  CREADORS
 • SomosNosotros

  SomosNosotros són Begonya Garcia i Alfons Fernández, artistes visuals. Desenvolupen la seva pràctica artística entre la intervenció, el vídeo, la textualitat i l’acció. Partint del mateix context, desenvolupen discursos a partir de pensaments hegemònics. És per això que tracten d’evidenciar des d'una posició crítica els comportaments generats per la societat contemporània d'una manera molt explícita, interpel·lant l'espectador cap al ridícul, l’absurd o l’incoherent. La utilització de metodologies ingènues els serveix com a base discursiva per a crear una relació horitzontal amb un espectador no gaire familiaritzat amb l’art, ja que els interessa que aquest es vegi involucrat d’una manera física i/o simbòlica en la seva feina.

  2014
  CREADORS
 • RED 927

  L’actriu Elisabet Fernández i el poeta Jose Luis Cabeza són els fundadors de Red 927, que va néixer l’any 2000 com a formació artística. Amb els anys, Red 927 ha esdevingut de manera natural una plataforma especialitzada en literatura oral i ha desenvolupat el seu treball en diferents plans: l’organització d’esdeveniments (Poetry Slam Barcelona, Festival Santa Coloma Spoken Word, Santako Poetry Slam), aula de poesia escènica i laboratori de recerca i creació teatral. En els seus muntatges apleguen diferents disciplines: teatre, poesia, música i visuals.

  2014
  CREADORS
 • PROJECTE VACA

  Projecte VACA és una associació de creadores escèniques constituïda l'any 1998 amb voluntat de potenciar la incidència de les dones creadores en tots els nivells del sector professional, duent a terme una tasca permanent d'investigació, experimentació i producció en l'àmbit de la creació escènica. A hores d’ara esdesenvolupen a Fabra i Coats dos de les propostes que es presentaran en el proper Novembre VACA.

  2014
  CREADORS
 • Plætix

  Una comunicació socialment conscient pot tenir un virtuosisme social. L'objectiu de Plætix és ajuntar tots dos conceptes en un procés de fusió del plaer amb l’ètica. Per això donen suport a projectes de creació artística amb les seves eines, que abracen el rang de la creació escènica, audiovisual i gràfica. Alguns dels projectes als quals Plætix ha donat suport són “Texere”, de la companyia de dansa Las Carmelas; “Club A”, del col·lectiu d’actors cubans dirigit per Orestes Pérez Estanquero, i diversos videoclips per a artistes nacionals i internacionals.
  Plætix també ha pres part, entre d’altres, en projectes de formació artística amb una implicació social amb INCA, on participava jovent de diversos països de la Unió Europea sense feina o persones d’àmbit local en la mateixa situació.

  2014
  CREADORS
 • No Bounds

  “No Bounds” és un projecte d’investigació i creació que gira entorn de la projecció mapping autogenerativa aplicada tant a superfícies de cossos volumètrics generats de forma numèrica com a superfícies d’interior, com ara parets o terres. A No Bounds la intenció és investigar i crear utilitzant contingut visual autogeneratiu, el qual es genera en temps real mitjançant l’execució de petits programes.

  2014
  CREADORS
 • Mariana Orozco de la Cruz

  Basant-se en els tradicionals diagrames mèdics, Mariana pretén emfatitzar i interpretar la relació que hi ha entre les malalties i els estats emocionals intensos de la nostra vida. El seu treball pren forma després d’una profunda introspecció i reflexió personal, que la porta a entendre la manera que té el cos de manifestar un estat emocional.

  2014
  CREADORS
 • Konic Thtr

  Una plataforma artística dedicada a la creació contemporània especialment interessada en explorar els territoris comuns entre art, ciència i noves tecnologies. Estan centrats en l’aplicació de les tecnologies interactives a l’art.

  2014
  CREADORS
 • Cia Vol de-Ment

  La companyia Vol de-Ment neix del fruit d’una amistat i una coincidència de moments de vida i les ganes d’aventurar-se en un nou projecte comú, on la tècnica circense del quadrant rus és la protagonista. Els fundadors de la companyia són Amanda Delgado, artista multidisciplinària, tant en l’àmbit de la música com en el teatre i el circ, i Jordi Serra i Baleri, portador de mans a mans i que actualment està descobrint una tècnica nova. Dos mons completament diferents que s’ajunten per poder formar-se en aquesta tècnica i per donar vida al seu primer espectacle, Cadàver Exquisit.

  2014
  CREADORS
 • Cia Beneath the Skin

  Chiara Di Biagio i Maisa Sally-anna Perk funden Beneath the Skin a finals de 2010. La intenció d’aquesta companyia és treballar amb tot allò que s’esdevé a sota de la nostra pell, tot allò que ens completa com a éssers humans i que es reflecteix en cada acte, a través de les diferents disciplines artístiques que desenvolupen els integrants del grup. Un altre element essencial per a la companyia és el de crear un ambient en què el públic no es limiti a mirar des d’un punt extern, sinó que pugui participar i sentir-se implicat en la vivència artística i humana.

  2014
  CREADORS
 • Bàcum

  Són una productora d'espectacles de dansa, música i multimèdia que, des de 2010, treballen per oferir noves propostes escèniques. Proposen una mirada al futur, sense perdre l'essència del passat, per construir un llenguatge propi, proper i desxifrable pel públic general. També són distribuïdora, i arrisquen per aquelles propostes originals i innovadores que consideren que aporten nous matisos a l'escena cultural.

  2014
  CREADORS

PROJECTES ASSOCIATS

 • Za!

  Spazzfrica Ehd & Papadu Pau són ZA! Dos músics, més de dos instruments, gairebé tots els sons: des de ritmes ancestrals, free jazz i psicodèlia fins a electrònica analògica i múltiples capes de loops. Porten des del 2010 passejant la seva música rave post-world-free-WTF pel món i compten amb més de 400 concerts a les seves esquenes.

  2014
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Sant Andreu Contemporani

  Un programa públic dedicat a la promoció i difusió de l’art emergent que abasta des del barri de Sant Andreu i la ciutat de Barcelona a tot Catalunya. Convoquen un premi d’art jove, ofereixen beques per a la producció d’obres i fan propostes adreçades a la formació i professionalització de l’art emergent.

  2014
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Mixtur

  Un col·lectiu artístic dedicat a la creació, pedagogia i difusió de la música contemporània, especialment d’aquella compromesa amb la recerca. No se centren només en el fenomen sonor en sí mateix, sinó que valoren especialment la interacció amb d’altres disciplines.

  2014
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Mishima

  Creat a Barcelona el 1999 i format per David Carabén, Alfons Serra, Marc Lloret, Dani Vega i Xavi Caparrós, aquest grup amb nom d’escriptor japonès s’ha convertit en un referent del pop independent més intel·ligent del panorama musical català. Amb unes lletres amb qualitat literària, les cançons de David Carabén i els seus apleguen el millor del pop i el millor de la cançó d’autor. El 2014 van treure L’ànsia que cura, amb dotze cançons que mostren la maduresa de la formació.

  2014
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Insectotròpics

  Companyia artística que neix el 2011 a Barcelona arrel de la unió d’artistes de trajectòries de diferents àmbits i llenguatges amb ganes d’experimentar la fusió i interacció de les seves diferents disciplines per a la creació de nous espectacles multidisciplinars. Es centra en desenvolupar una nova forma de relació amb el món de les arts i en la recerca d’un llenguatge propi i poc habitual.

  2014
  PROJECTES ASSOCIATS
 • IGLOR – Soluciones Audiovisuales Avanzadas

  Iniciativa en directa col·laboració amb el programa Barcelona Laboratori. Està especialitzada en l’assessorament i desenvolupament d’aplicacions relacionades amb streaming i distribució de continguts a través de les xarxes telemàtiques. S’ha de destacar les seves aportacions amb el disseny d'aplicacions per al SonarKids o el Teatre del Liceu.

  2014
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Festival MIRA!

  Aquest festival independent se celebra cada novembre a Fabra i Coats i ofereix als espectadors experiències artístiques d’alta qualitat centrades en l’avantguarda creativa en els camps de la música i l’audiovisual.

  2014
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Barcelona Laboratori

  Un programa de l’Ajuntament de Barcelona dedicat a posar les condicions per ampliar la base creativa de la ciutat en tots els àmbits de l’art i el pensament. Aposten per aquelles iniciatives que creen espais de risc, prova i assaig, i potencien la formació, les residències i els intercanvis artístics. Un dels seus projectes més destacats són les Fàbriques de Creació.

  2014
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Bar

  BAR és una organització dedicada a promoure l'intercanvi artístic a través de residències, col·laboracions locals, nacionals i internacionals i el desenvolupament d'un programa públic que sorgeix de projectes de comissariat i de recerca.

  2014
  PROJECTES ASSOCIATS

VIVER DE PROJECTES CULTURALS

 • Transformas

  TransFORMAS és una associació de professionals que a partir dels seus projectes i intervencions investiga la relació entre Arts Escèniques i Transformació, situant les persones en el centre de les seves accions i apuntant a un alt impacte en la comunitat en els projectes que desenvolupa. Referent en la creació artística per al impacte comunitari aplicada en contexts d' exclusió social i en resolució de conflictes.

  2014
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Tan-Tán

  Tan-Tán és una plataforma integral enfocada cap als problemes i necessitats dels artistes i la seva forma de treballar. Els usuaris de Tan-Tán —entusiastes i professionals (artistes, curadors, col·leccionistes, galeristes, institucions públiques o privades)— trobaran una sèrie d'eines que els ajudaran a treballar col·laborativament, connectar amb persones del ram i saber més sobre el món de l'art.

  2014
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Platoniq

  Platoniq duu a terme una tasca d'investigació i innovació social des de la tecnologia i el treball en xarxa, ideant estratègies que generin noves formes d'articulació, comunicació, investigació, formació i producció cultural. Actualment centra les seves línies de recerca en els sistemes de microfinançament de la cultura a Internet, especialment a través de la seva xarxa social de finançament col·lectiu Goteo.org; el potencial dels ciutadans i els creadors en els processos d’innovació; els nous models d'economia col·laborativa, i metodologies que fomentin el treball cooperatiu i la cocreació.

  2014
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Panorama 180

  L'associació Panorama 180 neix l'any 2010 com una entitat sense ànim de lucre per dur a terme activitats culturals amb especial atenció a les noves formes de producció i distribució audiovisual i a les possibilitats que ofereixen les llicències Creative Commons (CC). Organitza el BccN Barcelona Creative Commons Film Festival i el CC MAD Madrid Creative Commons Film Festival, a més de realitzar tallers, xerrades i col·laboracions. BccN és l'únic festival de cinema dedicat per complet a obres sota llicència Creative Commons i que es pot copiar.

  2014
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Paisaje Sonoro

  Paisaje Sonoro és una empresa dedicada a donar solucions sonores completes a obres audiovisuals de diferents formats, com ho serien la publicitat, el cinema i la televisió.
  Formada l’any 2009 pels tècnics de so Diego Casares i Pablo Gregorio, Paisaje Sonoro es funda sobre les bases d’una visió personal, conceptual i narrativa de l’àudio com a element indispensable en el desenvolupament d’una obra audiovisual.

  2014
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Marina

  Marina és un grup musical que no fixa límits a la creativitat ni als suports que empra per transmetre-la, amb una voluntat decididament experimental. El seu nou espectacle multimèdia, Vacuum, parteix d’obres de grans poetes i marida poesia, música i imatge. Marina està integrat per Rafel Baldoví (veus i violí), Óscar García (bateria, veus i projeccions), Raül Béjar (baix, guitarra, veus, melòdica y monotribe) i Pau Vidal (guitarra, baix, efectes, monotribe i veus).

  2014
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Makea

  Makea és una associació cultural sense ànim de lucre amb caràcter social i educatiu que fomenta la reutilització creativa. Les seves línies de treball s’articulen entorn del disseny, la reutilització i la comunicació, fent un èmfasi especial en la creació de propostes per a l’hàbitat i la recerca de nous materials / tipologies a través de l’experimentació amb materials de rebuig per a la creació de noves situacions possibles. Aposten per un disseny participatiu i ecològic, enfront del dissenyador com a “maquillador de formes”.

  2014
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • La Mosca de la Tele

  La Mosca de la Tele és una productora audiovisual jove. Es dediquen a la preproducció, el rodatge i la postproducció de tot tipus de creacions audiovisuals. Els agrada experimentar, aprendre i trobar noves maneres d'explicar històries grans i petites, sempre amb el cor i des del cor.

  2014
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • La Centraleta

  La Centraleta és una empresa privada que es dirigeix a les arts escèniques (circ, teatre i titelles) i les seves línies de treball se centren en la distribució i representació de companyies teatrals d’àmbit internacional i l’assessorament cultural local (processos de producció d’un espectacle; com fer un pressupost; com presentar-se a una subvenció, una beca o un premi; com fer un dossier artístic; què cal per a presentar-se a un festival o mostra artística, etc.).

  2014
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • GroundPress

  GroundPress és un col·lectiu fotogràfic que neix de la necessitat de generar imatges d'aquells esdeveniments que no tenen cabuda en els mitjans de comunicació de massa. Parteix de la unió d'una sèrie de fotògrafs que donen cobertura a accions dels diferents moviments socials de la ciutat de Barcelona i pretenen subministrar imatges tant a col·lectius com a mitjans. La finalitat d'aquest arxiu és posar a disposició de les persones que les fan possibles les imatges generades en les diferents accions i mobilitzacions.

  2014
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Explica Dansa

  Explica Dansa és un projecte especialitzat en dansa per a la formació i creació de públics. Està concebut com a eina pedagògica basada en Accions-Parlades que amb un mínim de necessitats tècniques s'adapten a una diversitat d'espais i situacions. Els objectius del projecte son, entre altres, difondre el llenguatge i la història de la dansa, familiaritzar el públic amb el moviment i la coreografia com a llenguatges significatius, i constatar la importància de la dansa com a forma de reflexió i d'auto-coneixement.

  2014
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Eszena

  Des de la representació artística de músics, tant de música moderna com clàssica, fins a la realització de produccions pròpies: l'objectiu d'Eszena Projectes Culturals és fer créixer artísticament els seus artistes i projectes culturals. Treballen dia a dia buscant l'eficiència, la bona gestió i la màxima implicació en cadascun dels projectes en els quals treballen, sempre a la recerca de noves oportunitats en els seus projectes.

  2014
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Col·lectivaccions

  Col·lectivaccions és una iniciativa formativa que s’insereix en el sector artístic a la ciutat de Barcelona, i que treballa per tal d'establir futures xarxes professionals entre diferents agents i entitats, per tal d’intercanviar el coneixement especialitzat i el knowhow dels seus equips. Dirigida per José Antonio Delgado, Rachel Fendler i Judit Vidiella, i amb la col·laboració de l'Escola Llotja, Sala d'Art Jove, Fabra i Coats_Fàbrica de Creació i la participació de l'ESDAP, Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques, entre d'altres agents, institucions i professionals del sector.

  2014
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
2013

ASOCIACIONS PROFESSIONALS

 • Organización de Sindicatos de Artistas del Estado Español (OSAAEE)

  Una associació de caràcter confederal integrada per diferents organitzacions sindicals dedicades a la defensa dels actors professionals i els treballadors del món de l’espectacle i l’audiovisual, en totes les seves accepcions tecnològiques.

  2013
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • CIMAM International Committee for Museums and Collections of Modern Art

  Directors i curadors d’institucions dedicades a l’art modern i contemporani integren una organització internacional dedicada a la discussió d’assumptes filosòfics, ètics i pràctics relatius a la col·lecció i exhibició d’obres d’art dels segles XX i XXI.

  2013
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • AteCat

  AteCat és una associació sindical de tècnics de l'espectacle, autònoma i independent. Es gestiona de forma horitzontal i assembleària, fomentant la lliure participació. Treballa per regularitzar, professionalitzar i dignificar el sector de l'espectacle, en grups de treball orientats cap a la formació i l'assessorament legal.

  2013
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya

  L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya va néixer l’any 1981 com a organització de caràcter professional i sindical. Aglutina actors, actrius, directors i directores que desenvolupen la seva activitat a Catalunya.

  2013
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya

  Ballarins, coreògrafs, pedagogs, especialistes en salut i dansa, productors i gestors culturals, mànagers... Tota mena de professionals de la dansa a Catalunya són presents en una associació de caràcter sindical que també s’ocupa de defensar els interessos dels estudiants d’aquesta disciplina.

  2013
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS
 • AREC

  Organització sindical creada a principis del 2005, quan uns quants professionals de la regidoria es van reunir per tractar els problemes comuns que patien en desenvolupar la seva feina i van coincidir en la necessitat de crear una associació per defensar els seus interessos davant les administracions i les empreses del sector.

  2013
  ASOCIACIONS PROFESSIONALS

CREADORS

 • Konic Thtr

  Una plataforma artística dedicada a la creació contemporània especialment interessada en explorar els territoris comuns entre art, ciència i noves tecnologies. Estan centrats en l’aplicació de les tecnologies interactives a l’art.

  2013
  CREADORS
 • HandMadeDance

  HandMadeDance és un col·lectiu artístic format per Andrea Just i Neus Ledesma que crea i desenvolupa projectes multidisciplinars basats en el moviment. HMD basa els seus reptes artístics en la recerca de noves experiències per al públic i la experimentació amb nous formats escènics.

  2013
  CREADORS
 • Espai en construcció

  )e( espai en construcció és una empresa de creació, gestió i formació teatral especialitzada en teatre de creació col·lectiva i que té les portes obertes a nivell internacional. La part creativa de l'espai és la )c( companyia en construcció.

  2013
  CREADORS

PROJECTES ASSOCIATS

 • Za!

  Spazzfrica Ehd & Papadu Pau són ZA! Dos músics, més de dos instruments, gairebé tots els sons: des de ritmes ancestrals, free jazz i psicodèlia fins a electrònica analògica i múltiples capes de loops. Porten des del 2010 passejant la seva música rave post-world-free-WTF pel món i compten amb més de 400 concerts a les seves esquenes.

  2013
  PROJECTES ASSOCIATS
 • WeareQQ

  WeareQQ (Vicente Vázquez i Usue Arrieta) se serveixen del context artístic i cinematogràfic per desenvolupar la seva activitat, que defineixen com un projecte a llarg termini a través del qual desdibuixar categories com naturalesa o cultura, nocions com identitat o territori i binomis com treball i oci. Junts han desenvolupat un cos multidisciplinari de treball que se centra en exercicis de redefinició d'espais socials.

  2013
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Sant Andreu Contemporani

  Un programa públic dedicat a la promoció i difusió de l’art emergent que abasta des del barri de Sant Andreu i la ciutat de Barcelona a tot Catalunya. Convoquen un premi d’art jove, ofereixen beques per a la producció d’obres i fan propostes adreçades a la formació i professionalització de l’art emergent.

  2013
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Mixtur

  Un col·lectiu artístic dedicat a la creació, pedagogia i difusió de la música contemporània, especialment d’aquella compromesa amb la recerca. No se centren només en el fenomen sonor en sí mateix, sinó que valoren especialment la interacció amb d’altres disciplines.

  2013
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Màster Integratiu en Artteràpia

  L’Artteràpia proposa la realització d’un projecte vital de coneixement, sosteniment, cura i transformació de la persona, dins d’un procés de creació artística.

  2013
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Insectotròpics

  Companyia artística que neix el 2011 a Barcelona arrel de la unió d’artistes de trajectòries de diferents àmbits i llenguatges amb ganes d’experimentar la fusió i interacció de les seves diferents disciplines per a la creació de nous espectacles multidisciplinars. Es centra en desenvolupar una nova forma de relació amb el món de les arts i en la recerca d’un llenguatge propi i poc habitual.

  2013
  PROJECTES ASSOCIATS
 • IGLOR – Soluciones Audiovisuales Avanzadas

  Iniciativa en directa col·laboració amb el programa Barcelona Laboratori. Està especialitzada en l’assessorament i desenvolupament d’aplicacions relacionades amb streaming i distribució de continguts a través de les xarxes telemàtiques. S’ha de destacar les seves aportacions amb el disseny d'aplicacions per al SonarKids o el Teatre del Liceu.

  2013
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Fundació Taller de Músics

  La proximitat de la seu de l’Escola Superior d’Estudis Musicals del Taller de Músics fomenta la col·laboració amb aquest referent de la formació, perfeccionament i promoció d’alguns dels més destacats músics de la ciutat en l’àmbit del jazz i de la música moderna.

  2013
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Festival MIRA!

  Aquest festival independent se celebra cada novembre a Fabra i Coats i ofereix als espectadors experiències artístiques d’alta qualitat centrades en l’avantguarda creativa en els camps de la música i l’audiovisual.

  2013
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Connectats

  Connectats és un productora audiovisual especialitzada en formats innovadors de comunicació social. La seva activitat gira entorn de la ideació, producció i gestió de projectes de creació multidisciplinària que vinculen pràctiques artístiques, audiovisual i nous mitjans a través de processos oberts i col·laboratius. Promou, des de l'any 2006, possibilitats d'implicació i interacció en l'àmbit cultural, social i educatiu, fomentant una perspectiva de desenvolupament local.

  2013
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Barcelona Laboratori

  Un programa de l’Ajuntament de Barcelona dedicat a posar les condicions per ampliar la base creativa de la ciutat en tots els àmbits de l’art i el pensament. Aposten per aquelles iniciatives que creen espais de risc, prova i assaig, i potencien la formació, les residències i els intercanvis artístics. Un dels seus projectes més destacats són les Fàbriques de Creació.

  2013
  PROJECTES ASSOCIATS
 • Bar

  BAR és una organització dedicada a promoure l'intercanvi artístic a través de residències, col·laboracions locals, nacionals i internacionals i el desenvolupament d'un programa públic que sorgeix de projectes de comissariat i de recerca.

  2013
  PROJECTES ASSOCIATS

VIVER DE PROJECTES CULTURALS

 • Twinkle Chaos

  Twinkle Chaos és el resultat del treball en equip de Paula i Inma, dues artistes multidisciplinars especialitzades en escenografia, atrezzo, figurinisme i estilisme, escaparatisme, fotografia i instal·lacions artístiques. El seu treball es basa en la re-utilització i aprofitament d'objectes per crear espais escènics de baix cost.

  2013
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Transformas

  TransFORMAS és una associació de professionals que a partir dels seus projectes i intervencions investiga la relació entre Arts Escèniques i Transformació, situant les persones en el centre de les seves accions i apuntant a un alt impacte en la comunitat en els projectes que desenvolupa. Referent en la creació artística per al impacte comunitari aplicada en contexts d' exclusió social i en resolució de conflictes.

  2013
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Recomana

  Recomana Associació per a la promoció de les Arts Escèniques busca aconsellar i guiar al públic en la tria d'un espectacle per mitjà de l’aportació del bagatge i experiència de crítics i prescriptors professionals. El projecte es canalitza a través de la web www.recomana.cat (activa a finals de juny) i a través de l’organització d’activitats i serveis de mediació presencials.

  2013
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Explica Dansa

  Explica Dansa és un projecte especialitzat en dansa per a la formació i creació de públics. Està concebut com a eina pedagògica basada en Accions-Parlades que amb un mínim de necessitats tècniques s'adapten a una diversitat d'espais i situacions. Els objectius del projecte son, entre altres, difondre el llenguatge i la història de la dansa, familiaritzar el públic amb el moviment i la coreografia com a llenguatges significatius, i constatar la importància de la dansa com a forma de reflexió i d'auto-coneixement.

  2013
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS
 • Desenvolupament Administratiu S.L.

  Empresa d'assessorament empresarial que desenvolupa la seva activitat a l'àmbit de l'empresa cultural. Proveeix recolzament administratiu a l'empresa cultural i ofereix serveis de comptabilitat, gestió fiscal i estratègia econòmica.

  2013
  VIVER DE PROJECTES CULTURALS