Barcelona Cultura

#EXPOSICIÓ

Fabricant paisatges

20 - 28 maig 2017

Espai Zero

La instal·lació és fruit del treball de LandscapeLab Fabra i Coats, Màster en Intervenció i Gestió del Paisatge i el Patrimoni, UAB-MUHBA.

Fabricant paisatges romandrà oberta durant la Nit dels Museus, el dissabte 20 de maig, de 19 a 1h.

La instal·lació transforma l’espai de Fabra i Coats: una estructura de cordes, metàfora de la producció tèxtil que donà sentit al lloc i a la fàbrica, s’entrelliga amb projeccions d’imatges d’altres antigues fàbriques que s’han reciclat per acollir usos contemporanis.

Les projeccions d’imatges fabrils ens interroguen sobre el nou paper de les fàbriques del segle xxen la ciutat del segle xxii ens interpel·len sobre com fer que aquestes antigues infraestructures, ara obsoletes, interactuïn amb els barris que les envoltenperquè continuïn fent ciutat.

L’estructura de cordes configura un relat canviant sobre el futur de Fabra i Coats i reclama alhora la necessitat de tramar, de cosir i de lligar relacions al barri de Sant Andreu, a partir dels nous i possibles usos que acollirà la fàbrica.

Comissariat: LandscapeLab Fabra i Coats. Marina Cervera i Francesc Muñoz.

Autors: Alumnes del Màster en Intervenció i Gestió del Paisatge i el Patrimoni, UAB-MUHBA: KseniaBoksberg; Clara Terradellas; Andrea Montserrat Venegas Torres; Chiara Vesnaver.