Barcelona Cultura

#ACTIVITAT

El pinzell de Cuixart

10 maig 2017

La Fundació Cuixart convoca de nou el Premi El Pinzell de Cuixart, un esdeveniment per promoure l’art contemporani i els nous espais de comunicació entre els artistes i el públic.

A través de formes no convencionals, els pintors seleccionats duen a terme una intervenció artística, vinculant l’art amb l’acció, en la qual el públic està present durant el procés creatiu.

La Fabra i Coats – Fàbrica de Creació acollirà el lliurament de premis, que atorga un jurat configurat per la Fundació La Caixa, Montana Color, la Fundació Cuixart, Urbanart, Rebobinart, el departament de belles arts de Titanluz Titanarts i Bizzarre Magazine.

Els premis d’enguany aniran a parar a mans de la plataforma Guerrilla Girls, que defensa la participació de les dones en el món de l’art des dels anys setanta; al Centre d’Art Contemporani El Bòlit de Girona; al grup artístic Els Nuvolaris, com a col·lectiu d’art pro actiu, i també a les noves disciplines artístiques del videoartista Xavier Bové.

L’artista gràfic guanyador es desvelarà el proper dimecres 10 de maig i el premi consistirà en la incorporació de la seva obra a la plataforma UrbanArt.Barcelona, que treballa per generar sinergies amb museus i plataformes en l’àmbit internacional.