Barcelona Cultura

#ACTIVITAT

Dia de la Música

21 juny 2017

Coincidint amb el Dia de la Música, la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i L’Afluent organitzen una jornada on la música, la dignificació de la professió i la celebració festiva dialoguen.

12.30h - Concert Grup Instrumental Barcelona 216

El Grup Instrumental Barcelona 216, referent en repertori de creació contemporània, porta a la Fabra i Coats Il cerchio tagliato dei suoni (1997), del compositor italià Salvatore Sciarrino. Es tracta de l’estrena a casa nostra d’aquesta obra per a un quartet de flautes i cent flautistes que l’artista defineix com a “migranti”. La producció compta amb el jove Quartet Neuma com a solista, i amb flautistes de totes les edats i nivells que crearan un coixí sonor i escènic per a aquest viatge musical.

18.30h - Taula rodona i debat

Serà un  espai de trobada i reflexió amb la participació de diverses persones vinculades al món de la música. Roger Roca, periodista de la CCMA especialitzat en temes musicals, presentarà la taula rodona.

Participaran en el debat: Edurne Vega (SMAC), Núria Alcober (Koitton Club), Andrea Leunda (advocada de l’AADPC), Eduardo Maura (diputat al Congrés), Guillem Arnedo (AMJMM) i Hans Laguna (músic).

20.30h - Concert

La nit continuarà amb la música en directe de Nakany Kanté, Sean Nicolas Savage i Mourn.

Entrada gratuïta